Problema

6.4K 303 29
                                    

Astăzi am in plan sa ies cu iubita mea în oraș. Ajung la școală și merg direct la ea. O sărut scurt pe buze și ma așez pe banca. Ii privesc gatul alb ce nu avea nici un semn.. Pana și Denis e mai muscat decat ea

Imi bag mana in buzunar si dau de niste bani care nu mi apartin. Imi amintesc ca sunt banii de buzunar ai lui Denis pe toată săptămâna. Ieri nu m-a ascultat și i-am luat toți banii dar voiam sa ii dau dimineața și am uitat... Ce o sa manance astazi? Si cu ce o sa ajunga acasa?

Ma apropii de iubita mea și ii fac un semn pe gat, ea nereactionand. Denis mereu scoate sunetele alea adorabile când fac asta... De ce nu face ca Denis?

După ore nu mai aveam chef de ieșit în oraș asa ca am plecat. Acasă încep sa editez videoclipul cu Q&A. Îl privesc pe Denis și vad ce fata face când îi sărut gatul. Era asa de rosu și își lăsase capul într-o parte pentru a îl musca pe tot. Nu s-a întâmplat asa pentru ca eu m-am oprit. Denis a făcut o față trista dar nu a spus nimic.

Trebuie sa tai partea cu săruturile pe gat si cred ca va fi destul de greu sa lucrez cu aceasta problema.. Cum am reușit sa ma întaresc după un filmuleț cu fratele meu?

Oribil capitol da' mi-e lene să-l corectez

Fratele meu.. ~yaoi~Where stories live. Discover now