19. Bölüm

331 14 4
                                    


@LadyNokta'nın Dövüşçü Kitabına göz atmayı unutmayın :)


Kadın telefonu kapattıktan sonra hazırlandı ve evden çıktı. Passionis'e gittiğinde şansı için çok mutlu oldu. Plaza kapalı değildi ve güvenlik yerinde yoktu. Plazaya girmeden kapşonunu başına örttü kameralara yüzünü göstermek istemezdi değil mi?

İçeri hızla girdi ve asansöre koşar adımlarla ilerledi. Passionis'in katına basarak çıkmayı bekledi. Kata gelince hızlı adımlarla Ömer'in odasına ilerledi. Odanın kapısını dirseği ile açtı, yavaşca kapıyı kapattı. Masaya gelince ilk önce çekmeceyi açtı. Beklemediğiydi aslında bu ama tasarım dosyası oradaydı. Hemen halledebildiği için rahatladı. Dosyayı alarak aynı şekilde ayrıldı. Dikkatli bir şekilde Plazadan çıktıktan sonra cebindeki telefonu çıkardı ve numarayı çevirdi.

Bir süre çaldıktan sonra telefon açıldı.

"Ne var?" diyen nefes nefese kalmış ses ile iğrendi. Yüzünü buruşturarak cevap verdi.

"İstediğini yaptım. Dosya bende."

"Ben sana ne zaman getireceğine dair mesaj atıcam. O zamana kadar sen de kalacak dosya."

"Ne demek ben de kalacak? O zaman istediğin zaman alırdım neden şimdi alıyorum da başımı belaya sokuyorum? Ya bende olduğu anlaşılırsa?"

"Senden kim şuphelenir ki? Saçma sapan bir şey yapma. O dosyayı ben alana kadar sende kalacak o kadar." dedikten sonra telefon kapandı. Hırsla evine gitti kadın.

***
Ömer tüm çizimlerini halletmişti. Aklında ise sadece Defne vardı. Fransızlar ile görüşecek olmalarını bile umursamıyordu.

Derya'dan gelen mesaj ile toplantının yakında olacağını öğrenmişti bu yüzden de tepesi ayrı atmıştı zaten. Sormadan etmeden yapıyorlardı bakalım Ömer müsait mi düşünen yoktu tabii.

***
Sinan şirkette olan son olaydan sonra daha temkinliydi ve Derya yı uyarmıştı fikrete karşı. Gelirse kesinlikle görüşmeyecekti.

***
Fikret hırs içinde hala Ömer'in derdine düşmüştü. Onu elde etmek için planlara devam ediyordu. En sonunda Ömer kendisinin olacaktı biliyordu.

***
Genç kız Ömer'e attığı mesajdan sonra mutluydu. Şuan emindi ki Ömer gergin ve sinirliydi. Defne'nin ortalarda olmaması knu kötü etkiliyordu.

***
Pamir, Neriman'ı dinledikten sonra biraz sinirle oradan ayrılmıştı. Neriman'ın Ömer den taraf olması can sıkıcıydı. Bir süre kendi içinde ettiği kavgadan sonra istemeyerek te olsa Ömer ve Neriman a hak verdi.

***
"Defne kendini fazla yıpratıyorsun yeter artık."

"Seni ilgilendirmez git başımdan! Veni rahat bırak!"

***
Yazar Notu; Okuduktan sonra vote vermeyi unutmayın ve tabiki düşünceleriniz benim için çok önemli. Düşüncelerinizi belirtirseniz mutlu olurum :) Gelecek bölümlerde olmasını istediğiniz sahneler veya olaylar varsa lütfen beyan edin :)

 lütfen 🙈🙈

Not4; Hikayede görmek istediğiniz sahneler varsa lütfen yorumda belirtin ben de ona göre yazabilirim hem sizin hem benim ortak hayalimden oluşan bir hikaye olur 😊😊

Not5; Bir kaç bölümdür Defne yok bunun sebebi ise kurgu gereğinden kaynaklı Defne de yakın da gelecek kısmetse sadece biraz beklememiz gerekiyor. Bu bölümler geçiş bölümü. Yakın zaman da Deföm okuyacağız merak etmeyin 😊😊

Not6; Bu bölüm diğerlerinden fazla fikret sahnesi oldu ama kurguya göre olması gerekti. İleri ki bölümlerde neden olduğunu anlayacaksınız 😊

Not7; Sizce bölümde isim belirtilmeden yazılan sahnediler kimler bir tahmininiz var mı? Varsa kim? Ömer'i delirten ve Defne ile ilgili mesajlar atan gizli numara kim? Ömer ne planlıyor? Fikret'in amacı ne? Yorumlarınızı bekliyorum😊😊

Keyifli Okumalar :) Sağlıcakla Kalın 😗😗

Bir Başka (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin