Part.15

1.6K 161 18
                                    

Szia! -üdvözölt legkellemesebb hangján a lábadozó.

-Szia! Hogy vagy? -ezt a kérdést valahogy sosem fogom elvetni, olyan sablon dumának tűnik de nem tehetek róla, hogy érdekel.

-Képzeld! Ott lehetek a műtéteden, ott fogok lenni amíg fel nem ébredsz és ha gondolod utána is. Persze csak ha akarod! -újságolta számomra a világ egyik legszebb hírét.

-Azta! Ennek nagyon örülök! Mi az, hogy akarom-e, ez egyértelmű, igen!-tapsikoltam örömömben.

Amióta vele indultam el a gyógyulása(/unk) irányába egész sok mindent megtanultam arról a világról amiben ő él, és amiben úgy az emberek nagy része. Elmesélte, hogy az általános iskolában milyen hülyeségeket és merész dolgokat tettek a haverjaival és emiatt egyszer majdnem ki is csapták őket a suliból. Nem tudom miért ilyen büszke erre, biztos akkor ez nagyon menő volt de én nem tartom olyan viccesnek. Elmesélte azt is, hogy a gimnáziumban, hogy ismerkedett meg a mostani barátaival és, hogy ők hogy néznek ki és milyen emberek.

Először Kook-nak becézett személyről beszélt, teljes nevén; Jeon Jungkook. A gyerek amúgy is ijesztően fiatal kora létére sokkal magasabb mint ő és erősebb is Yoongi elmondása szerint. Azt is mondta, hogy nem éppen a magas IQ szinttel rendelkező személyek köze sorolná de nem ő a legrosszabb ezen terén az ismerősei közül. Jungkook 'sokkal' Yoongi alatt jár abban a rohadt sokat emlegetett iskolába de nem ott ismerkedtek meg, arra már nem emlékszem, hogy a sztori hogy volt de az a lényeg, hogy ő az egyik olyan személy akiben Yoongi valószínűleg nagyon könnyen meg tud bízni.

Kook párja ismert nevén V de akik közelebbi ismerősei tudják, hogy Kim Taehyung ként van nyilván tartva az iskola kretén-könyvében. Leírás alapján ő a legszebb srác az iskolában de mindenkinek vannak hiányosságai így például Taehyung-ot sokszor sértegetik, hogy hibbant de annyira nem lehet az ha a szülei nem hajlandóak fizetni a suliját de mégsem rakták ki onnan. Ez a gyerek tudhat valamit...

Jung Hoseok több névvel is rendelkezik a kis listán ezek között a legnépszerűbb megszólítások közé tartoznak: J-Hope, J-Horse, Hope azaz Remény és Paci. Elméletileg nem véletlenül kapott a farmi álattal majdnem azonos nevet, mert olyan feje van mint egy lónak. Nem mintha ezzel akármennyivel előrébb jutottam volna. Ő az egyedüli ember akiről nem kaptam pontosabb személy leírást csak annyit, hogy elég lökött.

Kim Namjoon és párja, Seokjin tűnnek az elbeszélések alapján a legérettebbeknek és legnormálisabbaknak. Annyit tudok, hogy Namjoon és Yoongi egy külön órán, -ami zenével volt kapcsolatos- ismerkedtek meg és mai napig vannak olyan alkalmak amikor együtt alkotnak valami csodát és Namon keresztül szerezhetünk tudomást Jin-ről aki számomra eszméletlen szimpatikus de elképzelni sem tudom, hogy miért.

A kis társaság elég fura egyénekből áll de csak az egyikőjük olyan, hogy akármennyire is ismerem ő a legrokonszenvesebb. Aki itt fekszik előttem közben mesél valami olyanról ami annyira nem érdekes de ahogy mondja... Hallom ahogy hevesen hadonászik a kezével vagy éppen beletúr hajába.

Mindegyik haverjának leírta az arcát és hogy miről tudnám őket megismerni kivéve a magáét...

Idegességemben és hogy elfoglaljam magamat valamivel elkezdtem rágni a körmömet. Nem volt jó döntés. Egy idő után a jobb mutató ujjam el kezdett sajogni és mikor újra számhoz emeltem megéreztem a vér vasas ízét. Nem egy kellemes érzés, ijedtemben bevettem a számba a sértett részt és zsepi után kezdtem kutatni, természetesen feltűnés mentesen, hogy ne zavarjam az éppen nagyon hadaró Yoongit.

Yoongi pov.:

Halk szisszenést eresztett el fogai közül. Utoljára ilyet akkor hallottam tőle amikor beverte a térdét az ágyam szélébe. Hirtelen lett falfehér és mégis vörös. Gyorsan bevette szájába mutató ujját ami had nem mondjam nagyon meglepett. Hirtelen elkezdett tapogatózni minden fele de én csak akkor álltam meg a hadoválásommal amikor megfogta a talpamat. Szégyenlősen és ilyedten visszahúzta balkezét míg kivette szájából a jobb ujját. Kis idő után rájöttem, hogy miért is csinálta ezt mind. Sikerült elrágnia a körmét ami vérzett nem is kicsit. Gyorsan a zacskó zsepkendőért nyúltam és rátekertem a sértett felületre.

-K-köszönöm. -vörösödött el ha még azt a színt lehetett tovább fokozni.

-Nincs mit. Szóval Hoseok-ról kitaláltuk, hogy ő azért rendelkezik ilyen kinézettel mert egy ló és egy ember közös gyereke. Most kérdezheted, hogy miért nem kentaur... -mondtam volna én még tovább holnap reggelig vagy amíg el nem alszik de megszólalt.

-M-miért nem mondod el hogy te hogy nézel ki? -a zsepit az ujjai között szorongatta majd amikor érezte, hogy nő a feszültség neki állt miszlikekre tépdelni.

"Pillanatnyi" zavaromból felocsúdva ezer meg ezer kérdést zúdítottam volna rá de nem tettem. Nem éppen úgy nézett ki mint aki tudott volna válaszolni rájuk. Az a baj hogy én sem. És ami megrémisztett, hogy most nem tudtam tovább mondani a hülyeségemet és nem tudtam terelni a témát. Talán nem is akartam. Lényegtelen, ha szeretnék tőle valamit ami a távoli jövőbe nyúlik akkor ezt a kérdést nem kerülhetem ki.
Vagy mégis? Ilyenkor miért nem jön Chae?

Sziasztok!
Na ezt a részt is sikerült kiraknom... hát ez sem lesz életem mesterműve amellett hogy a következő fici még a felénél sem jár 😅😅
Remélem tetszett~
Kellemes Húsvétot Mindenkinek!🐰❤️

Szerelem vakon (Yoonmin ff.) /BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now