De eerste les...

5K 44 2
                                    



Sanne hoorde de schoolbel en zag dat veel kinderen naar hun les gingen.
Ze deed haar kluisje dicht en slenterde naar aardrijkskunde, nog 3 uurtjes en dan kon ze weer lekker naar huis. Ze liep het lokaal in en zag dat Tobias en Sam al op hun plek zaten. Ze waren aan het kletsen en keken vrolijk op toen ze Sanne aan zagen lopen.
"Hey" zei Tobias "hoe is het?" Sanne ging zitten. "Ja prima en met jullie?" Zei ze, "Jongelui!!" Riep meneer Bomengaard door de klas. Ze keken geschokt op en opende snel hun boeken. De les was zoals gewoonlijk erg saai en Sanne was vooral aan het dagdromen. Toen de bel ging pakte ze haar spullen snel in liep naar de aula, daar zag ze haar beste vriendin Sophie al zitten met een broodje. "SOPHIE!!" Riep ze dwars door de aula. Sophie keek op en begon te lachen "Hey Sanne" zei ze terug ze liep naar haar vriendin toe en gaf haar een knuffel. "Ik ga even een broodje halen, ik ben zo terug" zei Sanne en liep naar kantine. Ze had haar broodje uitgekozen en wou terug lopen naar Sophie totdat haar oog op iemand anders viel. "Hey Sanne" zei hij, ze keek op en ontmoette zijn mooie bruine ogen. "H-Hoi" hakkelde ze "Hallo meneer Van Bos"
"Zo dat ziet er goed uit" Sanne keek geschrokken op en bedacht zich dat ze een broodje in haar handen had, "Uhm ja inderdaad" zei ze verlegen "Sorry maar mijn vriendin wacht op me" Meneer Van Bos lachte zachtjes, "Ga maar" "ik heb straks toch les van je?" Sanne keek weer verlegen op "ja, ja dat klopt zei ze" er verscheen een grote lach op zijn gezicht "ik verheug me er nu al op" zei hij en liep toen weg. Sanne keek hem verward na en liep toen naar Sophie die haar al 5 minuten aan zat te staren. "Wat vroeg meneer Van Bos?" Vroeg Sophie nieuwschierig "het was niet bijzonder, we maakte gewoon een praatje" zei Sanne zo serieus mogelijk Sophie keek haar ondeugend aan en besloot dat ze Het maar zo moest laten. Sophie en Sanne praatte honderden uit en de pauze vloog voorbij, Sophie had nu Science "Succes" zei Sanne "jij ook" riep Sophie terug. Sanne pakte haar telefoon van de tafel en stopten hem in haar broekzak. Ze gooide haar tas over haar schouder en liep naar gym. Daar zag ze dat meneer Van Bos de kleedkamer deuren al open had gemaakt. "Ben ik te laat?" Vroeg Sanne, Meneer Van Bos keek haar met een glimlach aan "Je bent precies op tijd" zij hij, het gesprek viel even stil en ze zwegen beide, "Hoe was het broodje?" Vroeg hij toen maar. Hij was erg lekker alleen Sophie heeft de helft gestolen, Meneer Van Bos begon te lachen. "Heb je nog steeds honger?" Vroeg hij vragend, "Een beetje" zei ze met een ondeugende glimlach, hij dacht even na.. "Ik trakteer je straks wel op een broodje Oke?"  Sanne keek hem weer aan in zijn mooie ogen en werd ineens erg zenuwachtig "O-oh Oke zei ze hakkelend". "Ga je nou maar snel omkleden" zei Meneer Van Bos. Sanne wist niet hoe snel ze naar binnen moest en vergat bijna dat de deur nog dicht was.. Ze deed de deur snel open en keek nog even om, ze zag dat meneer Van Bos haar na keek en ze deed verlegen de der achter zich dicht.

I fell in love with my teacher❤️ (compleet-voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu