Ilian

370 19 0
                                    

Probrala jsem se v nějaké jeskyni. Chtěla jsem se porozhlédnout, ale něco spíš někdo mi v tom zabránil. Byl to ten kluk. Ještě jsem nepřišla na jméno tak mu budem říkat tajemný. Takže tajemný mě napadl, ale já jsem se umělá bránit. Tak jsem ho poté odstrčila až spadnul a praštil se do hlavy. To byla moje šance. Vyběhla jsem z jeskyně a běžela směrem kterým jsem si myslela že bude tábor. A jak jsem předpokládala viděla jsem hranice našeho tábora. Začala jsem křičet o pomoc někteří mě slyšeli tak se za mnou rozběhli, ale to by nebyl náš pan tajemný kdyby mě nenašel.

Cítila jsem na krku kov.
,,Řekni jim ať zastaví nebo tě podřežu.''začala jsem se ho bát, ale nemohla jsem to dát najevo.

,,Až mi řekneš jak se jmenuješ.''nečekala jsem dlouho.

,, Ilian. A teď je zastav. Nechci tě zabít. Tak dělej. ''

,, Stujte!''zařvala jsem z plných plic aby mě slyšeli. Všichni se zastavili. Všimla jsem si Bellamyho jako prvního. Vedle něho stála Octavie a z druhé strany Finn.

,, Panebože!'' nad tímhle jsem se musela pousmát. Všichni si myslí že jsem mrtvá.

,,Jestli se jeden z vás jen pohne tak ji podříznu před vašimi oči.''

,,Prosím nech ji jít už tak si všichni mysleli že je mrtvá.''slyšela jsem Bellamyho zakřičet.

,, Ne! Teď patří mně a já si ji nechám dokud chci. Poté ji zabiju!''

,,Prosím Iliane. Nech mě jít. Já se jednou vrátím. Najdu si tě. Jen mě teď nech být prosím.''zkusila jsem to. Jeho stisk na mém krku povolil. Hned jsem toho ale litovala, protože jsem cítila tupou bolest v zádech. Vykřikla jsem bolestí.

,, Iliane!!'' vykřikla jsem na něho než utekl. Všichni se ke mně rozběhli. První u mě byl Bellamy. Vzal mě do náruče a nesl na ošetřovnu za Clarke. Viděla jsem jak mě pokládá na lůžko a otáčí mě na břicho. Poslední co vidím je Bellamyho tvář. Pak upadám do hlubokého spánku.

Probouzím se a cítím bolest v zádech. Nečekaně. Zkusila jsem se postavit a povedlo se. Oblékla jsem se. Po chvíli chození bolest ustála. Šla jsem ven. Všichni se na mě otočili a usmáli se. Já jsem chtěla najít dvě osoby. Nikoho jiného. Viděla jsem Finna chtěla za ním běžet, ale hned jsem se zastavila, protože k němu přišla nějaká holka a políbila ho.

Překvapení bylo to že se ve mně nic nezlomilo. Odešla jsem a šla hledat Bellamyho. Našla jsem ho mimo na tom místě kde jsem se koukala na měsíc. Šla jsem potichu k němu. Sedla jsem si vedle něho. Dobře ještě si mně nevšiml. Sáhla jsem mu na rameno. Cuknul sebou.

Hned jak mě viděl mě obejmul. Já mu objetí opětovala. Odtáhli jsme se od sebe a než jsem stačila jakkoliv zareagovat už jsem cítila jeho rty na těch mých. Začal s nimi pohybovat a já to opakovala. Po chvíli jsme slyšeli za námi zlomení větvičky. Odtáhli jsme se a otočili. Stál tam Finn a vypadal hodně zaraženě a dotčeně. Já jsem byla v klidu. Ještě jsem políbila Bellamyho a odešla do stanu.

-----------------------------------------------------
Ahoj lidi
Vítám vás u nové kapitoly
Doufám že se líbí
werewolfvsvampire13

The 100 : My new LifeKde žijí příběhy. Začni objevovat