Útěk

245 7 0
                                    

Postarší pan mě zavedl do místnosti kde byli všichni mý přátelé kromě pár jedinců. První si mě všiml Jasper a rozběhl se za mnou. Vtáhl si mě do medvědího objetí. S radostí jsem mu ho opětovala. Všimla jsem si ještě Montyho s nějakou holkou po boku. Já hledala jedinou osobu a tu jsem nemohla najít.

,, Kde je Bellamy?"hned co jsem to dořekla  se na mě soucitně podíval a mně došlo že tu není ani Finn. Rozbrečela jsem se a svalila se na něj.

,, Néééé!!" přistoupil ke mně ten starý pán a pomohl mi na nohy. Chtěl mě někam odvést, ale já nechtěla. Chtěla jsem v tu chvíli zemřít. Nakonec se mu to stejně povedlo. Dostala jsem se do nějakýho pokoje. Byly tu dvoje dveře. Jedny kterými jsme vešli a ještě jedny.

,, Kam vedou ty dveře?"

,, Ven,můžete odejít i s vašimi přáteli."

,,Vážně?" byla jsem hodně překvapená

,, Jistě po tom co dostaneme lék na radiaci." nevěděla jsem co s tím zmůžu,ale souhlasila jsem.

,, Dobrá, dejme se do toho." v tu chvíli jsem nebrala ohled na ostatní prostě jsem vzala za kliku tich dveří a rozběhla se směr tábor. Cestu znám až moc dobře. Když jsem ale doběhla před bránu tak tu žádný tábor nebyl.

,, Liso?" ten hlas znám.

,, Tati?'' otočila jsem se a doopravdy tam stál. Můj táta je na Zemi.

,, Jak?"

,, Archa spadla na Zem. Jsou tu všichni. Kde si byla? "

,, V Mount Weather. Musíme všechny dostat ven. Hned.!"

,,Dobrá, ale nejdřív jdem na Archu. Někdo tě chce vidět.'' Vyrazili jsme na Archu. Vyšli jsme z lesa a u brány byli stráže. Z dálky jsem viděla jak se otevírá a někdo z ní vybíhá. Pomalu se ta osoba blížila a já začala rozeznávat obrys člověka kterého miluji.

,, Bellamy!! "

,, Liso!" než jsem stačila cokoliv říct cítila jsem jeho rty na těch mých. Začal s nimi pohybovat a já mu to opětovala.

,, Tak já vás nechám hrdličky." řekl táta a poté odešel. Po chvíli jsme se museli odtáhnout  kvůli vzduchu. Opřela jsem si čelo o jeho a z hluboka dýchala.

,, Musíme je zachránit."

,,Koho?"

,, Jsou v Mount Weather. Všichni co chybí." jeho výraz se v minutě změnil

,, Dobře." potomhle rozhovoru jsme se rozešli do Archy. Já si šla pro oblečení a chtěla vyrazit do Mount Weather jenže mě zastavil Bellamy s nápadem že se přestrojí za hlídače a vklouzne tam. Měl pravdu. Dala jsem mu polibek a vysílačku abychom se měli čím spojit.

Po 2 hodinách

Čekám na Bellamyho už 2 hodiny a furt se neozval. O dvě minuty jsem slyšela vysílačku.

,,Bellamy."

,,Liso?"byla jsem tak ráda že ho slyším a hlavně že je naživu.

,, Zvládli jsme to jdem pomalu zpátky." jenže než jsem stačila odpovědět tak jsem slyšela v pozadí hlasy. Musela jsem tam.
Běžela jsem jak nejrychleji jsem mohla. Doběhla jsem i dovnitř a pak mě něco napadlo. Šla jsem k vedení klimatizace. Stáhla jsem páku a doufala že to bude fungovat.

Moje modlitby byly vyslyšeny začal jsem proudit vzduch z venku. Šla jsem do společenské místnosti tak tomu říkal ten pán. Došla jsem tam a viděla všechny na Zemi a taky jsem viděla Jaspera jak drží v náruči nějakou holku.

,,To ty. Ty za to můžeš." v tu chvíli co mi to řekl jsem zalapala po dechu.

,, Jaspere musíme jít. Pojď." po tom položil tu dívku na zem a obešel mě a šel ven. Já se vydala za ním. Vyšla jsem ven a šla s ostatními na Archu. Došla jsem kousek od brány a zastavila se.
Po chvíli za mnou přišel Bellamy.

,, Jdeš dovnitř?"

,, Já tam nepůjdu. " vyřkla jsem tu větu a Bellamy na mě koukal jak na zjevení.

-------------------------------------------------------
Hope you like it
werewolfvsvampire13

The 100 : My new LifeWhere stories live. Discover now