Hádka

182 9 0
                                    

Pohled Lisi

Probudila jsem se na lůžku na arše. Nikdo u mě nebyl,nic jsem si z toho neděla jen mě to mrzelo. Asi jako každého. Posadila jsem se . V klidu jsem vstala a obula se. Pomalu jsem vyšla ze stanu. Všude byl rozruch,každý běžel jiným směrem. Nikde jsem neviděla ani Bellamyho ani Clarke což je divné ,protože jsou většinou první na snídani.

Vyšla jsem z jídelny a vydala se ke stanu Clarke. Jenže tam nebyla a Bellamy nebyl ani u sebe. Panebože. Ne to neudělali.

Pohled 3 osoby

Zatím co naše milovaná Lisa odběhla k sobě do stanu s rukama na obličeji. Tak si Bellamy dal s Clarke ještě jedno kolo po ránu. Třeba ani nemysleli na Lisu,ani jeden. Poté se oba odebrali do jídelny. Clarke utíkala ke své matce a Bellamy si šel sednout ke klukům. Rozhlížel se po jeho jediné lásce ,kterou zrovna podvedl.

Myslel se ještě neprobudila. Taky chyba. Odebral se pomalu na ošetřovnu. Jenže tam Lisa nebyla,zkusil to ještě jednou v jídelně a pak se teda pomalu vydal k jejímu stanu. Už z dálky šel slyšet její pláč. Bellamy už věděl že není něco dobře. 

Pohled Lisi

Rozeběhla jsem se do svého stanu. Asi po půl hodině jsem slyšela že někdo vchátí do mého stanu. Otočila jsem se a viděla ............Bellamyho. 

,, Proč jsi sem přišel?!!'' stoupla jsem si proti němu

,,Takže už to víš, přišel jsem ti to vysvětlit. Prosim jen mě vys-'' nenechala jsem ho ani doříct u větu

,, Co chceš vysvětlovat!!? Že si se vyspal s Clarke zatím co jsem já mohla umřít!!? Tvůj penis nemohl chvilku počkat?!! Nemohl musel hned zasunout do někoho jiného!!? '' bylo mi jedno že mě slyší úplně všichni musela jsem to ze sebe dostat.

,,Takhle to nebylo.'' no to si ze mě dělá srandu.

,,Ty víš že ano. Je mi jedno jestli mi to chceš vysvětlit . Je mi to  jedno. Já končím. Mezi námi je konec.'' ukázala jsem prstem na něj a pak na sebe,potom jsem popadla svůj batoh,který jsem si ještě předtím zabalila. Musela jsem odtuď pryč a to hned. Chtěla jsem ho obejít jenže mě chytil za ruku.

,,Nenechám tě jít. Prosím nech si to aspoň vysvětlit .'' vysmekla jsem se mu a řekla mu poslední větu.

,, Necháš. Jestli ne tak tě budu muset zabít  a ty víš že to udělám.''

,,Do toho zab mě. Lepší než žít život bez holky,kterou miluju.''

,,Neříkej to když to není pravda,protože kdyby to byla pravda tak se nestalo co se stalo. Jak jsem řekla já končím.''obešla jsem ho a vyšla ze stanu. Ještě jsem to šla ohlásit tátovi a pak už jsem mohla jít. Jenže když jsem vyšla z tátova stanu čekalo mě nemilé překvapení.

Pohled Bellamyho

Pozoroval jsem její odcházející záda směr stan jejího otce. Nemohl jsem dopustit aby odešla . Vyšel jsem jenže jsem viděl jak Lisa stojí před stanem jejího táty a na proti ní stojí Lexa a něco jí říká. Nerozuměl jsem tomu a pak jsem si všiml jak Lisa na něco přikivuje. Jeden ze stráží jí podával koně. Jenže měl zároveň i v ruce nůž. Uvědomil jsem si to moc pozdě. Lisa totiž v sobě měla už ten nůž a padla na kolena.

Rozeběhl jsem se k ní jenže mi zatoupili cestu stráže. Snažil jsem se prodrat skrz jenže už bylo pozdě Lexa uháněla na koni a Lisu měla s sebou. Ne. nemohla mi ji vzít pořád jsem se snažil,ale už bylo pozdě. Byla pryč.

---------------------

Trochu napínavější kapitolka ještě pár a jsme na konci. Jěště asi dvě + epilog. Tto knížka byla naplánována krátka tak se nedivte.

The 100 : My new LifeKde žijí příběhy. Začni objevovat