Jason

192 4 0
                                    

Okej. Jag kan ha lovat Piper att jag skulle prova kostym seriöst. Men det kan ha blivit så att jag Percy och Leo jagade varandra som småbarn istället... Frank, Nico och Will var redan klara. Tillslut slutade vi och gick och betalade. Det stod fyra andra killar och provade kostym. En av dem som var grovt sminkad rullade händerna runt varandra. Antagligen ADHD. Det känner många halvgudar till. Men helt plötligt kom det fram några blåa gnistor ifrån hans händer. Jag tänkte precis ropa till Percy när jag hörde ett skrik. Pipers skrik. Jag skulle känna igen de vartsomhelst. Jag tittade upp på killarna. De andra killarna lite längre bort tittade också upp. Jag började springa med de andra killarna efter mig. När jag kom fram till tjejavdelningen på mallet stod det en svarthårig tjej med en kniv mot Pipers hals. Varför hon inte använde ordcharm förstår jag inte. Hon var antagligen för rädd. Jag drog mitt svärd.

"Släpp henne" väste jag mellan tänderna.

"Asså serriöst?" Frågade en rödhårig flicka (inte Rachel) "Vad i Edom är det som händer"

"Ja din vän (jag antog att det var hennes vän) försöker mörda min flickvän." Fräste jag.

"Ni ser våra svärd" Konstaterade flickan som försökte mörda Piper.

"Och ni ser våra" svarade Leo.

"Jag tror vi har mycket att prata om" sa en av killarna som hade provat kostym. Han hade blont hår och guldfärgade ögon. "Följ med oss"

"Varför skulle vi?" Frågade Annabeth. Som halvblod fick man lära sig att vara misstänksam. Den sminkade killen som det hade slagit gnistor omkring knäppte med fingrarna och det blev svart i mitt synfält.

Percy Jackson/Mortal instruments crossoverDär berättelser lever. Upptäck nu