CAPITOLUL 9

72 3 3
                                    

Mă trezesc într-o cameră străină, totuși e pe gustul meu, mobilier de un maro închis in contrast cu pereți de culoarea cafelei cu lapte. Tot ce îmi amintesc sunt ultimele lui cuvinte, deci e clar că e camera sa, a lui Ethen. Ușa se deschide și pe ea intra Matt.

Din perspectiva lui Ethen

   După ce am văzut-o că a închis ochii și s-a moleșit, am carat-o până la Matt acasă. Am vrut sa o duc la mine, dar nu pot sa mai am grija de ea.  Vreau sa ma indepartez  sentimental de ea. De cad a apărut m-am  schimbat, cel puțin in privința ei, am început sa țin la ea și să îmi pese   de ce face, niciodată în viața mea nu mi-a pasat de altcineva, in afara de mine. Si da, poate sunt un egoist si criminal,poate am rănit mii de persoane, am omorât alte mi și am profitat de orice moment pentru a distruge pe oricine îmi iese in cale dar pe ea efectiv nu pot, dar asta nu va însemna că mă voi opri aici. Deja am  indus-o în eroare cu informațiile despre ai săi. Am vorbit cu Markus, i-am făcut o oferta buna și deja a început sa o mintă cu privință la ce s-a întâmplat de fapt. Peste două zile mă voi întâlni cu Blood, e un tip doar cu câteva grade mai înalt ca mine datorită faptului că  e total lipsit de suflet și a omorât câteva persoane in plus față de mine si a ajuns șeful clanului Eastwood . Dar diferența cea mai mare între mine si el e că nimeni nu știe daca e băiat sau fata.

După ce am terminat planul transportului din seara asta după curse. Sigur voi concura iar cu Kim,asta daca se va simți bine.

Ajung acasă și când întru o vad pe Carolina că se pregătește sa plece.
-Unde pleci? o întreb eu, nu că mi-ar păsa dar totuși vreau sa vorbesc cu ea serios despre "relația" asta a noastra.
-Ies cu Roxy!
-Știu că te vezi cu Mark!
-Stai, tu știi? Si nu mi-ai zis nimic?
-Mda, amândoi știm că suntem obligați să stam unul cu altul.
-La început nu mă simțeam obligată până când mi-am dat seama că eu pentru tine exist doar in pat.
-Si la ce te așteptai? Sa iubesc pe una cu care sunt obligat sa stau? Pe una care s-a comportat exact ca toate celelalte care mi-au trecut prin pat? aproape urlu la ea, aceasta plecând plângând.
Pun mana pe telefon și o apelez pe Larisa care îmi răspunde imediat
(conv. tel.)
-Ah, aa, Alo!? o aud cum geme in același timp
-Ești liberă mai târziu!? o întreb nebăgat in seamă sunetele care îmi confirma că este într-o partidă de "joacă"
-Daaa, aah! Intr-o ora poți veni!
-ok!
(conv. tel. încheiată)

Am ajuns în fața casei Larisei. Fata, nu mai fata nu îi pot spune, doar ce a terminat o partidă și începe alta, îmi deschide ușa. Ajungem în camera sa iar aceasta își scoate halatul rămânând doar in lenjerie intima.O arunc pe pat apoi mă dezbrac, își da si ea jos ultimul material ce o acoperea, o întorc cu spatele că nu am chef sa îi văd fata. O pătrund și ea începe sa gama de plăcere, bine înțeles, că de durut nu o mai dure nimic la cât de mult e antrenata. Încep sa fac mișcări de du-te-vino cu repeziciune și duritate făcând-o sa tipe. Dar nu după mult timp mă opresc din cauza chipului lui Kim care îmi tot bântuie gândul, am ajuns sa nu pot nici sa mai fut din vina ei!

După ce am terminat cu Larisa am plecat la pista.
Am ajuns la linia de start, îmi parchez mașina apoi cobor îndreptându-mă spre Matt, Derek si Max care se prăpădesc de ras.
-Salut, fraților!
-Trebuie sa vezi asta! mă îndeamnă Max printre hohote de ras si îmi înmânează telefonul. Zâmbesc văzând videoclipul cu Larisa țipând si plângând că va rămâne gravidă din vina lui Max care ș-a dat drumul în gura ei.
-Bună, băieți! ne saluta însuși Kim.
-Salut, că bună ești deja! îi răspunde Derek apropiindu-se de ea, mă încrunt privindu-i.
-Ar trebui sa lupți mai mult! îmi șoptește Matt și pleacă.
-Ethen, te bagi și la lupte după cursa!? mă întreabă Derek. Mulți au cerut ca in seara asta Hell sa se bată cu Blood.
-Cu Blood!? îl întreb confuz
-Da, ce n-ai auzit de el? intervine Kim cu o urmă de ironie
-Ba da, dar chiar mă miră faptul că Blood ar veni.
-Pai de ce nu ar veni, crezi că Hell e mai bun? mă întreabă tot ea
-Pai nu știu vedem in seara asta. răspund și plec.

Cursa va începe cât de curând iar eu o privesc ca bou pe Kim care pare sa facă un plan. Pantalonii mulați de piele pe care îi poartă îi scote foarte bine in evidență fundul ei bombat si sexy iar topul ce ii conturează perfect talia nu are deloc un decolteu prea cuminte,noroc nu geaca tot de piele de deasupra care nu le permite chiar tuturor sa privească minunata imagine care mă face să mi-o imaginez sub mine.
     Când blonda îmbrăcată sumar își face apariția in fața mașinilor, Kim urcă și ea in a sa așteptând startul.
   Blonda își scoate sutienul și îl aruncă, când acesta face contact cu asfaltul, apăs accelerația de tot pornind în forță. Conduc bară la bară cu Kim, se vede că a avut o lună fără antrenamente dar tot se ține de locul si reputația pe care o are.
Si la fel cum am condus am si terminat, cu egalitate între noi.
-Ai avut noroc de data asta! strigă ea când coboară din mașină. Ce îmi place la ea e că nu mă evita, nu pare afectată de situație și se comportă de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, bine asta mă enervează puțin,mai mult.
-Nu e noroc, e pricepere! îi răspund
-Vai tu bunele! spune ea dându-și ochii peste cap
-Pai, chiar e bun mai ales la pat! se bagă Larisa, care logic e târfă pe aici, parcă vrând sa o facă geloasa pe Kim
-Mă bucur că exersează pe astea ca tine că testul final îi va da cu mine! îi replică Kim fără sa îi pese că sunt aici astfel ofensând-o pe Larisa care plecă îmbufnată. Apoi o privesc pervers pe Kim care se uita într-un punct fix.
-Sa nu crezi că daca nu mă uit la tine nu te vad! spune întorcându-si privirea spre mine. Am zis asta doar că să îi dau peste nas târfei, că tu nu o sa ajungi sa îți dai așa zisul test final. adaugă ridicându-se.
-Unde mergi? o întreb
-Unde am treabă, se va bate Blood cu Hell. îmi răspunde mergând în continuare.
     Îmi iau masca din mașină și mi-o așez că de fiecare dată și întru prin spate in clădirea unde va avea loc lupta cu Blood. Vocile "spectatorilor" deja ne reclama numele, unii strigând
"Blood,Blood, Blood..", alții "Hell, Hell, Hell.."
     Urc in ring așteptând ca adversarul meu să își facă apariția. Nu stau prea mult și îl vad cum urca având ca întotdeauna masca neagră cu X-ul roșu in dreptul gurii, ce îi acoperă toată fața. Are parul prins într-o coadă de cal și este îmbrăcat simplu într-un trening negru bine înțeles, care nu lasă la iveală nici o trăsătură a corpului pentru a-și păstra identitatea complet. Destui spun că e fata dar cei mai mulți spun că e băiat, deși mi se pare ciudat ca are parul așa lung si îngrijit poate mai bine ca unele fete. Revenind la ce se întâmplă in ring, batem pumnii pentru început și tot atunci îl privesc in ochi și rămân blocat când îmi dau seama...

Cand pericolul te pandesteWhere stories live. Discover now