1. Ed, Edd si Eddy

40 1 3
                                    


Cateva date:

Difuzare: 1999-2009

Creator: Danny Antonucci

Descriere:

Acțiunea seriilor planează asupra a trei băieți adolescenți cu personalități total diferite, doar numele lor fiind variații ale lui „Ed". Ed, care este încet la minte și câteodată vorbește incoerent; Edd, care de obicei este numit „Dublu D", este foarte inteligent; și Eddy, liderul lacom al trioului. Colectivul lor este cunoscut ca „Ezii"; cei trei locuiesc într-o suburbie din Peach Creek (undeva in America), învățând la o școală de acolo care este arătată doar în episoadele speciale sau de toamnă (sezonul 5). Conduși de Eddy, Ezii fac diverse farse pentru a lua bani de la cunoscuții lor, însă planurile lor de obicei eșuează și prietenii lor se răzbună.

Numărul personajelor din 'Ed, Edd și Eddy este fixat la douăsprezece. Nici un alt personaj nu mai apare în afară de cele principale și adulții care nu sunt văzuți niciodată. Timpul nu este relevat-Danny Antonucci afirmă că dorea ca show-ul să se potrivească fiecărei generații. Așadar, dacă este nevoie de un VCR sau calculator, el va apărea.

Cele mai iubite dulciuri din show, în special de Ezi, sunt . Majoritatea episoadelor au ca desfășurare a acțiunii încercarea Ezilor de a căuta sfarmă-fălci. Acestea sunt vizibil mărite: mai mari ca și capul unui copil. Un personaj bucurându-se de aceste dulciuri va avea bila de mărimea unei bile de bowling într-o parte a obrazului său.

Pareri proprii:

Cei drept, cine face din generatia incepand cu anul 2000 de care sa nu stie de Ed, Edd si Eddy? Acest si pe langa multe alte desene la acea vreme, aveau sa puna accent asupra copiilor din toata lumea. Cred ca prima oara am vazut serialul poate in 2004 sau in 2002 sau chiar in 2000! Oricum, cel putin mie mi-a placut si inca imi place sa urmaresc diferite episoade asa pe net, ca la televizor la ce sa te mai uiti? Cred ca actiunea comica pe care o prezinta este asa celebra. Aveam cateva curiozitati mai ales despre locatia unde se intampla majoritatea episoadelor si iata ca am gasit o harta a cartierului.

 Aveam cateva curiozitati mai ales despre locatia unde se intampla majoritatea episoadelor si iata ca am gasit o harta a  cartierului

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mereu ma intrebam ce era cu fabrica aceea din capat, cred ca era o simpla fabrica sau cu casele nefinalizate de la Peach Creek. Nu cumva seamana cu Romania ideea asta? Se pare ca 3 case din 11 sunt nelocuite sau nu se stie cine sta in ele, a sau mai era casa aceea bantuita unde "Edzi" au fost prinsi de surorile Kankers pentru a se casatorii cu ele. Cel putin actiunea de acolo este clara ca se petrece undeva in 1980 pana in 2000 si ca ei (copii) ies afara, se joaca, vorbesc intre ei. Ca daca era facut acum mai recent erau cu telefoane sau ceva de gen. In legatura cu teoriile ca ei toti traiesc intr-un purgatoriu sa repede la nesfarsit copilaria/adolescenta si ca este absenta timpului, nu pot sa confirm asta. Personajul meu preferat nu prea am avut, dar cred ca mi-a placut cel mai mult de Nazz.

Parerile voastre le puteti adauga in cometarii, ne vedem in urmatorul desen animat.

This is... Pareri proprii cu si despre desenele animateWhere stories live. Discover now