6. Chowder

41 1 10
                                    


Cateva date:

Difuzare: 2007-2010

Creator: C.H. Greenblatt

Descriere:

Acțiunea se petrece în Orașul de Marțipan, unde pofticiosul Chowder visează să devină un bucatar  renumit și sub îndrumarea atentă a lui Mung Daal gătește niște rețete uluitoare! Serialul este o similaritate subtilă între realitate și "magica" lume culinară.

În fiecare sfârșit al episodului apar marionete, înfățișând personaje ale serialului, vorbind pe diferite teme.

Personajele sau localurile sunt numite după anumite mâncăruri sau tacâmuri. În începutul acestui serial apare o carte veche intitulată Chowder, deschizându-se și arătând Orașul de Marțipan.

În timpul primului episod, apare unul din dinții lui Chowder cu o carte în mână povestindu-ne despre episod.

Pareri proprii:

Imi aduc bine aminte cand am vazut primul episod al serialului, ma intrebam daca este ceva interesant la care sa ma uit, daca merita sa stau. Despre personaje sunt multumit cum ar fi: de Chowder cum este asa de inocent sau cat de mult incearca sa fie un bucatar, de Mung, de Truffles, e.t.c Episoadele sunt bune, decente imi aduc aminte de episodul acela cand Chowder era somnabul si manca noaptea sau atunci cu dintele pe care trebuia sa il scoata sau erau doua episoade care se intamplau c-am la fel erau gen: Deja vu parca episoadele se numeau "Adresa" sau ceva de gen, episodul care nu mi-a placut a fost cel in care Chowder si Mung si pe urma Truffles si Shintzel au fost obligayi sa stea in casa aceea cu acel mini elefant sa joace monopoly sau ceva, pe langa asta nu scotea nici un cuvant. Unele episoade m-au facut sa am dorinta sa desenez asta fiind in 2008, in perioada aceea era si Flapjack (o sa discutam si de aia in urmatoarea parte), dar nu a fost destul din partea mea. Am constatat ca unele nume ale personajelor erau pe baza a unor ingrediente sau mancaruri: Doamna Andiva (in eng. Endive) sau Chowder ( o supa din M. Britanie) sau Truffles (trufe) e.t.c 

Parerile voastre?

This is... Pareri proprii cu si despre desenele animateWhere stories live. Discover now