8. Scooby Doo Partea I

29 2 1
                                    

A/N: Am sa incerc sa vorbesc cat mai larg despre toate serialele sub acelasi nume.

Cateva date:

Difuzare: din 13 Septembrie 1969 - pana in prezent

Creatorii: Joe Ruby, Ken Spears, Iwao Takamoto, William Hanna, Joseph Barbera

Descriere:

 Cei patru tineri și Scooby Doo! (oficial numiți "Mistere SRL", cu toate cǎ nu se face referire la acest nume în seria originalǎ) se plimbǎ prin lume într-o mașină numită "The Mystery Machine"(rom. "Mașina Misterelor"), și rezolvă mistere legate de fantome și alte forțe supranaturale. La sfârșitul fiecǎrui episod, forțele supranaturale au explicații raționale, de obicei infractori în mǎști și costume, folosind efecte speciale pentru a speria și a distrage atenția. Versiunile mai târzii ale serialului conțin diferite variații ale supranaturalului, și include personaje ca vǎrul lui Scooby, Scooby-Dum și nepotul lui Scooby, Scrappy-Doo pe lângắ personajele originale, sau chiar în locul lor. 

Pareri proprii:

Cum se poate sa nu stiu despre acest serial?! Adica, serios eu nu cred ca nici un copil din generatia mea sa nu fi auzit macar odata de Scooby Doo. Despre actiune da este ok, inca se mentine. Pe mine nu ma speria cand eram mic, mai mult ma amuza. Despre personaje ce sa spun? Despre Fred nu prea am mare lucru de spus, mai mult cu capcanele si fetele (Dapni), Dapni tipul acela de fata care vrea sa incerce unele aventuri/mistere pe pielea ei. Velma tipa inteligenta, Shaggy tipul fricos de aproape orice si mare mancator, dar slab trupeste si cainele Scooby Doo, un caine vorbitor fricos, dar foarte amuzant. Am auzit pe youtube la cap. de teorii ca lumea din Scooby Doo unde se petrece actiunea ar fi intr-o recesiune/criza economica foarte grava si ca anumite celebritati, savanti, politicieni e.t.c trebuiau prin orice mijloc sa isi pastreze banii si viata instarita intacta. Teoria asta poate fi adevarata... nu o condamn sau mai e teoria ca Shaggy s-ar droga la scoala si toate actiunile din seriale sunt efectele de la droguri.

 nu o condamn sau mai e teoria ca Shaggy s-ar droga la scoala si toate actiunile din seriale sunt efectele de la droguri

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Variantele din "69-73 si cea din 78 sunt cele mai bune. Aia cu Scrappy Doo nu prea mai stiu. Varianta cu ei ca si copii am urmarit pe Boomerang, urmatoarea varianta chiar nu mai imi aduc aminte, dar seamana cu grafica din filmul acela cu Scooby Doo si erau pisici malefice parca. Aaaaa varianta urmatoare chiar imi aduc aminte (m-a enervat, dar ma si bucurat foarte mult), la fel si varianta din 2006 mi-a placut foarte mult, eiii si uitene la 2010, asta are sa fie ultimul serial din aceasta categorie din care sa imi placa.

Parerile voastre?




Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Jun 02, 2018 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

This is... Pareri proprii cu si despre desenele animateKde žijí příběhy. Začni objevovat