19. Bude to výhra?

1.9K 78 0
                                    

"Hej ty spachtoška vstávaj. Máš dve hodiny a pól na to, aby si sa osprchovala, učesala, umyla, nalíčila a aby si došla na druhý koniec mesta na pódium pred porotu." Budila na Timea a pritom počítala veci na prstoch.

"Ok, kde je Nika?" Pošúchala som si oči a potackala sa.

"Oblieka sa." Nadvihla ramenami a niekde odišla. Zobrala som si uterák, oblečenie, kefu a išla sa sprchovať.

Pustila som na seba prúd studenej vody až sa z nej stala horúca. Milujem rannú sprchu. Ľahko som si urobila make up aby som nevyzerala ako dáka barbie. Natiahla som si na seba veci a odišla do mesta. Bolo to tu také úžasné. Páčilo sa mi to tu. Bolo aj príjemné počasie.

Keď som dorazila pred veľkú budovu som si vydýchla.

"Ach jaj." Zaklipkala som očami a začala prekonávať asi stotisíc schodov.

"Ahoj. Konečne si prišla." Výtala ma trénerka. "Alex už je tu. Odvediem ťa do šatní poď." Previedla ma po chodbe a zavrela za mnou dvere.

V šatni sedelo pár dievčat. Jedna mi hneď padla do oka. Bola pekná. Neviem prečo sa mi páčila. Na očiach mala hnedé tiene, krátke kučeravé ryšavé vlasy a tmavofialový rúž na plných perách. Sadla som si vedľa nej a hneď sa usmiala.

"Čo sa usmievaš?" Zasmiala som sa. Nieže by mi ti vadilo, ale prišlo mi to divné.

"Ale nič len, máš pekné vlasy." Zasa sa usmiala.

"Ďakujem ale, ty ich máš krajšie. Sú zafarbené alebo..."

"Prírodné." Doplnila ma. "Nepáčia sa mi. Ževraj dlhovlasé brunetky sú najkrajšie. Priťahujú chlapcov." Povedala po tichu.

"O je hlúposť. Máš úžasné vlasy. Čo by som dala ja za také vlasy." Pokrútila som smutne hlavou. "Sú nádherné." Natiahla som jej kudrnku a potom jej ju pustila.

"Ďakujem, veľa ľudí si to nemyslí." Usmiala sa bielimi zubmi. Neviem či ich mala vážne také biele, alebo jej ich také robil tmavý rúž.

"Nooo, ja už idem. Mala by som tam byť, keby išlo moje číslo." Obiala som ju a odišla. Kráčala som po chodbe. Bolo tam veľa ľudí. Prekvapivo. Nie, žiadne prekvapivo, proste je tam veľa ľudí a hotovo.

Ako som sedela za kulisami a čakala moje číslo. A zrazu...

"Číslo Štyridsať päť." Oznámilo sa naše číslo v mikrofóne. Ako som prišla, mala som taký blbý pocit. Všetky tie páry očí co na mňa pozerali a očakávali, čo tuna predvediem ja. Keď za mnou prišiel Alex tak som sa trocha ukľudnila. Asi z toho pocitu že som bola rada, že nevystupujem sama.

Keď sa pustila ohlučujúca hudba z reprakov a začali sme tancovať tak som prosila aby som dala čo najväčší výkon.

Väčšinou som zvyknutá na to že sa pozornosť neupiera len na mňa lebo tancujeme v celku, ale teraz, keď tancujeme dvaja, je lepšie vydno moje chyby a to všetko... ja viem, mýliť by som sa nemala po toľkých rokoch, no každý robí chyby nie?

Keď sme dotancovali tak som si vydýchla. Zišla som dole schodmi a bola som červená ako paprika. Predomnou sa obiavilo ryšavovlasé dievča zo šatne.

"Bola si úžasná, máte lepší tanec než mi... vyhrajete. A mimochodom. Ten tvoj chalan ja fakt kus..." zasmiala sa.

"Za prvé, ďakujem, za druhé, nie je to môj chalan, a za tretie, ako máme podľa teba vyhrať? Nevidela si čísla pred nami?"

"Videla, ale aj tak to máte najlepšie." Usmiala sa.

"Štyridsať šesť." Ohlásil pán z mikrofónu.

"Ops, musím ísť, drž mi palce." Zakývala mi a vybehla na pódium so svojím "partnerom". Keď dotancovali, zbehla dole celá červená a spotená. Zapozerala som sa na ňu. Vlasi mala jemne rozcuchané, ústa svetleišie a šťastie, že sa nepotia mihalnice, ešte by mala špirálu na lícach. Dlho sme sa rozprávali keď sa konečne ozval.ten čudný pán.

"Tak vážené dámi a vážený páni, máme tu výsledky našej súťaže. Porota to mala ťažšie lebo sme tu videli veľa skvelých čísel ale len tri zvíťazia (to myslel prvé druhé a tretie miesto). Privítajte prosím porotu!" Zakričal a všetci tlieskali. Na pódium prišli traja ľudia a začali vyhlasovať miesta.

"Na prvom mieste sa umiestnila Gabriela so svojimi tanečníkmi, Ritou a Rayom." Povedala. Až teraz mi došlo že Rita a Ray sú tí čo tancovali posledný a je to moja ryšavá kamarátka lebo skákala do výšky dvoch metrov a obímala sa s Rayom.

"Na druhom mieste sa umiestnili....."

Napínavý koniec😂. Možno sa pýtate, kedy sa jej stane ten úraz čo som vám písala do opisu príbehu? Nebojte, aj na to si nájdem čas. Možno nevyhrajú a možno áno. Ak chcete, môžete napísať aj do komentáru čo si myslíte. Ľúbim Vás❤.

Mimochodom, hrozne ďakujem za úžasných 655 videní ste úplne super❤😘😍..

Hip hopWhere stories live. Discover now