Poďakovanie + dôležité info

1.5K 43 13
                                    

Tak. Neviem čím mám presne začať. Viem, ten koniec sa trocha unáhlil a možno ste čakali viac častí. Hlavná je toť otázka... CHCELI BY STE DVOJKU PRÍBEHU HIP HOP?
Aj viem že troška z vás by chcela, neviem o čom by ten príbeh bol takže je to len na vás čo si vyberiete. Ak mi to nenapíšete do komentu tak sa rozhodnem sama.

(rada by som písala dvojku hip hopu rada ju napíšem)

Hlavne by som sa chcela poďakovať tým najúžasnejším ľuďom na svete, ktorí to so mnou dokončili až po tento kúzelný KONIEC. Je to úžasné. Nechce sa mi veriť, že som tento príbeh písala ja. Ale keď sa pozriem na prvé kapitoly tak Ufff. Sú otrasné a krátke. Ak by som urobila iný príbeh, tak časti budú mať aspoň 700 slov najmenej. A na konci každej kapitoli vám napíšem, koľko mala slov aby ste to vedeli. Viem, je vám to na prd ale neva.

Každý vote, komentár a vaše videnia ma veľmi potešily a som na vás hrdá ste ÚŽASNÝ!!! Nemohla som si priať nič iné len dokončiť túto knihu. Nie nie. Bola celkom fajn až na to, že časti boli krátke a vcelku nudné ale čo už no.

Chcem sa ešte spýtať tých  čo by chceli nový príbeh.
Strašidelný?
Romantický?
Vraždy?
Tanec?
Horror?

Môžete si vybrať sami. Som vlastne aj rada, že mám tento príbeh s krku, lebo posledné kapitoli sa mi písali celkom ťažko ale potom ma napadlo, preskočiť o dva roky, aby mali svadbu. Hm. Ja viem. Je divné, že sa osemnásť ročné dievča vydáva za dvadsať jeden ročného chalana ale čo, život je už taký aký si ho zariadime a ja som ho tu zariadila takto.

Ešte si môžete vybrať aj kdo tam bude vystupovať ako postava, lenže si prosím nevyberajte za hlavnú rolu chlapca. Písanie chlapcov je ťažšie než sa zdá. Pre mňa. Ale možno si vyberiem sama a možno si vyberiem z vašich komentárov takže je to zasa len na vás.

Ste úžasný!

Hip hopWhere stories live. Discover now