22 - FİNAL

1.9K 172 275
                                    

Zaman atlaması yapılmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederim.

---

Kravatımı giyerken bana endişe ile bakan üç kafaya döndüm. Kravatımı bağlayıp tek kaşımı kaldırdım. "Ne var?"

"Taehyung, gitmeyelim." Jimin'e bakıp göz devirdim. Sabahtan beri hazırlanıyordum. Tabii ki gidecektim. Gidecektik.

"Neden kravat takmadın Kookie? Düğüne gidiyoruz." Jimin'i takmayıp Jungkook'un yanına ilerledim. Yatağında ona zorla aldığım ve giydirdiğim takım elbise ile korkulu gözlerle bana bakıyordu.

"Hyung ben gitmesem?"

"Bu mutlu günde onların yanında olmalıyız Jungkook. Sana böyle mi öğrettim?" dolan gözleriyle bana öylece bakmaya devam ederken araya Jimin girdi.

"Yapma Taehyung, böyle şeylere alışık değil."

"Bu düğüne gideceğiz. Alışık olsanız da olmazsanız da." sözlerimi söylerken Hoseok hyung sıkıntı ile ayağa kalktı. Yeni boyattığı kırmızı saçlarını dağıttı.

"Taehyung, Jin Yoongi'ye bile gelme demiş. Biz niye gidiyoruz Allah aşkına?"

"Konuşmanız bittiyse aşağıda taksi bekliyor. Gitmemiz gerekiyor." hepsine son kez bakıp yurdun kapısına ilerledim. İlla ki peşimden geleceklerdi.

---

Taksiye bindikten yarım saat sonra, o yarım saatlik yolculuk içimi kemirmeme yetmişti, büyük bir otelin önünde durduk. Şahsen, Jin'in böyle bir yerde evlenecek olması beni mutlu etmişti. O büyük şeyleri severdi.

"Az bekleyin." Hoseok hyung omzuma dokunduğunda soran gözlerle ona baktım. "Yoongi gelecekmiş, beraber girelim, dedi." kafa salladığımda cebimden bir ay önce içmeye başladığım sigara paketini çıkardım.

Bir ay önce ne mi oldu da içmeye başladım merak edersiniz eğer anlatayım.

Jin ile ayrıldığımız parktan gidince, yani gittikten bir süre sonra Jin'in Seul'den ayrıldığını duydum. Eşi olacak kişi ile tatile çıktığını, o yüzden de benden o gün ayrılmış olduğunu öğrendim. Kalbimin durumunu tahmin edebilirsiniz sanırım çünkü onu hissetmediğim için kalbim yok olmuştu.

Günler geçti, haftalar geçti, düğünden bir hafta önce gelmişler. Yani üç hafta birlikte Jeju Adası'nda yaşamışlardı. Üç hafta baya uzun bir zamandı.

Ve şey, sigara içmem onlar gitti diye değildi. Jungkook'un Instagram üzerinden görüp korkarak Hoseok hyunga gösterdiği resimlerdi. Birlikte ortak bir hesap açtıklarını öğrendim. Sevgisi bu muydu cidden?

Bazı fotoğrafları hala telefonumda var.

Bazı fotoğrafları hala telefonumda var

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
광선  "Gwangseon"// TAEJIN Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin