2 bölüm: "Şeytan"

6.3K 708 841
                                    

Bölümü okuduğun saati yaz lütfen Edm istiyor

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bölümü okuduğun saati yaz lütfen Edm istiyor."Multimedia Edm ve Zümra"Herkese iyi okumalar.
Bol bol yorum yapmak dileğiyle.

2 bölüm "Şeytan''

Ağzına attığı lokmaları zorlukla yutkunurken aklı hala dün gece yaşanan olanlarda, adamın sözlerindeydi. "Hadi yıkan gel, o kılıkta yatağıma asla giremezsin". Dolan gözlerini çayını tazeleyen annesinden gizleyerek derin bir nefes aldı.

Nasıl benimle böyle konuşur?
O burada değilken neler olmuştu, hala anlamış değildi Zümra. Genç kız

''Babam nerde anne?'' Diye annesine sorarak düşüncelerden sıyrılmak istedi.

"Bir öğrencisiyle buluşmaya gitti, birazdan gelir, hadi sen kahvaltını et gecikme okula"

Genç kız çayından bir yudum alarak annesine döndü. Ve annesi Aylin hanımda, Zümra'nın sabahtan beri iyi olmadığını iyi biliyordu.

''Seni dinliyorum'' diyerek kızına odaklanmıştı.

Beni iyi tanırdı annem. Bu duruma gülümsedim. Bu arada annem, hayal ettiğiniz gibi kapalı, yaşlı bir kadın değildi. Oldukça gençti. Konuşmayı severdi. Benim tam aksimdi. Maalesef, bu evde bir tek dinine hizmet eden bendim. Babam özel üniversitede öğretmendi ve annem bir butikte terziydi. Bildiğiniz modellerin yarıdan açık olan elbiselerinde annemin emeği de vardı. Babamla mantık evliğiyle evlenmiştiler ve çok mutluydular şükürler olsun ki. Belki de bu yüzden Selim beyle mantık evliliği istiyordum. Siz bilmiyorsunuz, bir keresinde annem ve babam beni yaz tatilinde dedemin yanına gönderdiğinde küçük kızlarını böyle gördüklerinde oldukça şaşırmıştılar. Yani kapalı olarak geri dönmüştüm onlara. Ama buna karşı çıkmamıştılar. Hoşgörülü aileye sahiptim. Bu yüzden bir çok üzerimde taşıdığım güzel giysilerin mimarı annemdi. Başkalarının kızlarına imrense de, hiçbir zaman beni zorlamamıştı. Ve babam her ne kadar sert durmaya çalışsa da, çok güzel bir kalbi vardır. Bütün öğrencilerine bana davrandığı gibi özen gösterir. Onu da seviyordum. Hele dedem. Ona aşık bir hastayım ben. Rabbim öyle bir güç vermişti ki, tek bir namazını bile kazaya vermemiştir. "Çok günahım var evlat, çalışarak ödüyorum!" Der hep. Evet benim çekirdek ailemde böyleydi. Biraz ben farklı kalıyorum bu dünyaya. Benim sakinliğim, içimdeki gürültüleri kapatırdı hep.

"Sor?" Annesinin sesine döndü genç kız.

"Yeni birisi mi taşındı bizim apartmana?"

Aylin hanım, bu soruyu beklememişti evet. Kadın kahvalatısına dönerek Zümra'nın sorularını cevapladı.

"Hım... Alt kata, 54 daireye. Serseri, bir tipi var. Arabasına bakarsak, zengin de. Ne diye bizim gibi mütevazı, kendi halinde insanların yanına taşındı ki?"

Genç kız duyduklarıyla şakırken hala konuşan annesine odaklanmıştı.

"Hayır, o ev nasıl o genç adamın ola bilir orası muamma?"

DOKUNMADIKÇA AŞK -KİTAP OLDUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin