Een Verlaten Strandhuis

307 6 14
                                    

Die woensdag...

Ik zit nu op de bank, Levy zou me komen ophalen over 10 minuutjes maar hoorde van Thomas dat hij altijd (maar dan ook echt altijd ;))) te laat is dus ik kan nog even blijven wachten

Ik besluit om maar een berichtje te sturen in de whatsapp groep

Lol

Jij: he jongens heb er heel veel zin in jullie?

Thomas: ja ik ook!

Danny: ja het wordt erg lekker!

Levy: en er zit ook wat lekkers straks aan de tafel <3

Thomas: oeh fixer

Danny: vergeet niet dat we met z'n 5en in deze groep zitten he?!

Levy: ik heb alles onder controle boys rustig maar ;))

Wat betekende dat? Vond levy me leuk?! Hij had me nog nooit gemeet(nou ja een keer dan bij een meeting van Thomas) maar nooit echt en dat wist hij vast niet meer! Hij is wel lekker :) Rosa nu moet je ophouden je hebt hem pas een keer ontmoet!

Ding dong! Oh dat zal levy zijn snel m'n spullen pakken en het maar niet te awkward maken

'volgens mij lieten ze ons expres samen fietsen?' zei levy toen we op de fiets waren. 'vind je het erg dan ik kan ook wel alleen fietsen?' 'nee ik vind het niet maar volgens mij willen ze ons als een stel zien' eigenlijk wilde ik dat ook maar ik zei het maar niet:|

Toen we er eindelijk waren waren Danny, Mats en thomas er al. Ja levy is echt altijd te laat xD

Thomas, Danny en mats waren heel erg benieuwd hoe het nu tussen mij en Levy zat we negeerde het maar en gingen gewoon door.

We zeiden gedag en zouden gouw nog eens meeten! Ik zou weer met levy fietsen dus daar gingen we...

'anders stoppen we hier even ik weet wel een leuk plekje waar we kunnen chillen?' vroeg levy me ik vond het wel een leuk idee (Rosa al zijn ideeën zijn super!) dus stemde toe!

Hij bracht me naar een verlaten strandhuis en we childe wat. 'ik moet naar huis' eigenlijk moest ik gelijk na het eten al naar huis maar dit was te leuk! 'Oke, geeft niet ik fiets met je mee' zei levy

Toen we bij de fietsen stonden koppelde ik mijn slot weer los en kuste hij me ik vond het spannend weet mijn gevoelens over Levy niet zeker maar deed mee. Levy brak de zoen af en zei let's go!

Ik was verward! Die kus met levy was GE-WEL-DIG maar ik wist het niet zeker. ik zie wel volgens mij vind ik hem leuk hij mij ook dat is zeker!

Vinden jullie dit verhaal een beetje leuk of ben ik hier heel slecht in? Vertel het me even in de reacties!

van fanaccount naar matties Nederlands Fanfictie {voltooid}Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt