*Ze Weet Het*

195 8 2
                                    

Rosa pov

Ik word wakker op de bank met 2 vertrouwde armen om me heen. Ik zie dat Levy nog slaapt dus geef hem een kusje en kruip voorzichtig uit zijn greep. Ga zitten pak mijn telefoon en check mijn berichten.

Ik ben al een half uur aan het kijken naar YouTube als levy wakker word "goeiemorgen baby" fluister ik, "goeiemorgen deze morgen" antwoord hij slaperig. We gaan naar mijn kamer kleden ons om, Levy in mijn badkamer (ja ik heb een eigen:)) en ik gewoon in mijn kamer. De rest van de ochtend volgde wel soepel we ontbeten wat en keken nog wat Netflix.

Levy pov

Ik denk dat dit een goed moment is om Rosa te vertellen over mijn ouders het licht nogal gevoelig dus waarschijnlijk gaat ze me voor de eerste keer horen huilen.

"Rosa, er is iets wat ik moet vertellen" begin ik maar. "Oke kom maar op" antwoord ze op een gekke manier. Ik vertel haar het hele verhaal en moet huilen, ik kruip tegen Rosa aan en en geef haar een kus.

Rosa pov

Morgen moet ik weer naar school dus ik zwaai Levy uit 'n geef hem nog een kus. Ik ga hem missen ookal is het maar een kwartiertje fietsen naar levy's huis toe :)) nooit geweten dat ik zo dicht bij mijn idool/crush woonde.

*Oke ff een skip van school naar na schooltijd haha*

Levy 😘💑👅

Ik: Hai was superleuk van het weekend zeker voorherhaling vatbaar! 😘

Levy:maar eerst heb ik vanavond nog een verassing voor je!

Levy:trek wat leuks aan! 😘

Ik:Levy...

Levy:bay💕

Ik:Oke... Tot vanavond💕

Levy:haha💘

Hey ik heb ff geen inspiratie help me ff of doe ik het goed? Haha

van fanaccount naar matties Nederlands Fanfictie {voltooid}Where stories live. Discover now