Filmen

206 6 1
                                    

Rosa pov

Ding dong dat zou Levy zijn we hebben met z'n 5en namelijk afgesproken om vandaag samen te filmen bij Danny thuis en ik zou met levy meefietsen. Snel doe ik open en geef levy een kus pak mijn spullen en we vertrekken naar thomas

"welke video gaan we eigenlijk opnemen?" vraag ik aan levy. "never have I ever" antwoord hij. "oh dat wordt nog wat" lach ik en levy lacht mee.

"wanneer vertellen we het de boys?" vraag ik aan levy. "vind je vandaag al goed ze hebben het toch al door" haha is goed antwoord ik.

Levy pov

Eigenlijk vind ik het best spannend om vandaag de never have I ever video op te nemen, mijn ouders zijn ooit gescheiden en dat hou ik liever privé(zelfs de boys weten het niet) en ja Rosa zit er ook nog bij en ik wil het haar eerst privé vertellen. Rosa merkt dat er wat is en vraagt wat er aan de hand is ik zeg natuurlijk dat er niets is ook al vind ik dat eigenlijk best moeilijk

Danny pov

"waar blijven de tortelduifjes?" vraag ik aan mats en Thomas als net de deurbel gaat. "daar zal je ze al hebben" ik doe snel open " 5 minuten te laat zoals altijd" zegt Thomas.

Tijdens het filmen doen Rosa en Levy een beetje geheimzinnig, zijn ze iets van plan ofzo....

Hey ff een wat korter extra deeltje omdat ik morgen waarschijnlijk niks ga plaatsen (mogen jullie nog langer wachten op dit spannende stukje hihi) maar hoe vinden juillie hem? (zouden jullie mij een promo in jullie eigen verhaal kunnen geven gwn op zo'n stukje als Ik nu? Alvast bedankt!)

van fanaccount naar matties Nederlands Fanfictie {voltooid}Donde viven las historias. Descúbrelo ahora