Wc-hokje

311 9 1
                                    

Hij knuffelt me. Ik trek 'm dicht tegen me aan en verstop mijn hoofd tegen zijn borst. Ik voel z'n handen van mijn middel naar m'n bips gaan. Ik laat het maar. Bastiaan:" gaat het wel?". "Ja, het gaat nu beter" en op dat moment gaat de laatste bel en moeten we het lokaal in. Ik kijk in de ronde en ik zie Kiki zitten. Ik neem het plekje naast haar en de les begint. "Wat was dat nou?": vraagt Kiki fluisterend. "Ik kon mezelf ff niet beheersen ofzo. Het kwam er allemaal ineens uit.": zeg ik zachtjes. Kiki:" nee dat bedoel ik niet! Hij zat aan je! Aan je bips nog wel!" Ik zeg dat ze wat zachter moet praten omdat anders de hele klas ons kon horen. Ze knikt en is stil. Ik:" leg t later wel uit, oké?" Ze luistert niet wat ze is gefocust bezig met de opdrachten over de Franse werkwoorden.

OKÉ JONGENS, DIT IS FF T OPSTAPJE VOOR WAT ER STRAKS GAAT GEBEUREN!

Ik steek mijn vinger op en vraag aan de docent of ik even naar de WC mag. Dat mag en ik neem mijn telefoon mee. Ik loop naar de wc, ga een hokje in en pak mijn telefoon.

Bastiaan🤷🏼‍♀️❤️

Hey bas, kan je ff naar de wc komen? Xx

Tuurlijk, wat is er dan?

Kom nou maar gewoon😏

On My way schat!
———————————————————
En daar zat ik dan. Te wachten op Bastiaan. Om iets heel geks te doen. Het voelde alsof mijn alterego ineens was ingeschakeld. De sexy, aantrekkelijke, lustige Lauyren was in da house. Ik hoorde voetstappen de wc binnenkomen. "Lau? Waar ben je? Waarom ben ik hier?":vraagt Bastiaan. Ik:" kom naar de achterste wc!" Ik hoor zijn voetstappen steeds dichterbij komen. Ik open het hokje en trek hem t hokje in. Ik laat de deur weer in het slot vallen. Bastiaan:" oh stout meisje, ik weet al wat je wil." Hij duwt me tegen het muurtje aan en begint me te zoenen... steeds meer, meer en meer...

Die ene treinreisWhere stories live. Discover now