Huisfeest

296 14 5
                                    

Blijkbaar had Levy een paar vrienden over gevraagd. Er was namelijk een heel huisfeest ontstaan. Mats en ik zaten boven en hij was me wat aan het helpen met huiswerk. Opeens klopt er iemand op de deur. Daar staan Mayla, Kiki en Tygo in de deuropening. Ik sta op en ren naar ze toe om ze te omhelsen. Even voor de duidelijkheid: Tygo is een goede vriend die nu in een andere klas zit, waardoor ik hem heel weinig zie.

Opeens denk ik van: shit, mats is hier ook nog". Ik zie hem op Mn bed zitten en hij is een beetje rood geworden. "O mijn hemel! Jij bent vast Mats! Aangenaam kennis te maken vriendje van Lauyren" roept Kiki ineens. Mats en ik beginnen allebei supererg te blozen. Tygo stelt zich ook nog voor aan mats en we besluiten dan met zijn allen naar beneden te gaan, waar ondertussen een dik feest was.

Als we van de trap afkomen loop ik gelijk naar Levy en zeg:" je zorgt toch wel dat deze grote bende is opgeruimd voor dat mam en pap thuis zijn?
" ja Tuurlijk" zegt Levy. Ik ruik gewoon dat hij gedronken heeft. Opeens voel ik twee warme handen op Mn gezicht. Ik schrik me te pletter want Bastiaan staat daar. Kutzooi, denk ik. Ik duw zijn handen van mijn gezicht af en loop terug naar Mn vrienden. "Wat willen jullie drinken?" Vraag ik. Ze willen allemaal wel Cola, dus ik loop naar de keuken. Blijkbaar is Mats achter me aangelopen. "Waar was je net nou?" Vraag ik aan hem. Hij zegt dat hij even bij Levy was en ik begrijp gelijk waarom. Voor de drank.

"Mats, Schat, ik ruik gewoon dat je hebt gedronken" hij schudt zn hoofd en zegt van niet. Ik zeg de fles cola weer terug in de koelkast. Wanneer ik de koelkast dicht doe voel ik twee handen in de kontzakken van mijn jeans glijden. Ik voel mats zijn lichaamswarmte. Zijn lichaam komt steeds en steeds dichterbij. Totdat ik zijn zachte lippen in mijn nek voel. Ik hoor hem gewoon hijgen. Ik weet niet zo goed wat ik er van moet denken. Ik pak zijn handen en trek ze uit de zakken. Daarna loop ik samen met mats met de glazen cola terug.

Mayla:" Lau, we zagen echt wel wat jullie deden in de keuken. We zijn niet blind." Ik begin super erg te blozen en druk het gevoel weg. We lopen met zijn allen de woonkamer in. Er staan veel feestende mensen. Er word veel gedronken en er zijn ook veel dronken mensen. We besluiten mee te gaan feesten.

Het is 00:30 als ik een appje krijg van Mn ouders. "Over een uurtje zijn we weer thuis!" Ik loop zo snel mogelijk naar Levy en vertel hem het slechte nieuws. Levy schrikt. "Iedereen! Verlaat het huis! NU!" Iedereen loopt langzaam de deur uit en groet nog even naar Levy. Als laatste gaat Bastiaan de deur uit. Hij geeft Levy een boks en zegt tegen mij:" was een kei leuk feest meis!" En hij geeft me nog een klap op Mn bips voordat hij de voordeur uitloopt.

We zijn nu alleen nog over met mats, Levy en ik. Levy begint op te ruimen. "Shit! Ik moet nog naar huis!" Zegt Mats ineens. Ik begin verdrietig te kijken en zeg: "je mag anders ook wel hier blijven. Mijn broer heeft vast nog wel wat kleren voor je.". Mats knikt.
Wanneer Levy alles heeft opgeruimd, lopen we met zijn 3en naar boven. We gaan de badkamer in. Ik haal de make-up van mijn gezicht en poets mijn tanden. Opeens voel ik dat Mats zijn ogen naar me kijken. Ik begin te glimlachen.
Levy geeft me een knuffel en zegt welterusten. Daarna loopt hij weg.
Mats en ik lopen naar mijn kamer.
Ik pak een groot shirt en geef het aan mats. "Leef hier maar mee" zeg ik en ik begin te glimlachen. Hij glimlacht terug. "Zal ik me maar even omdraaien?" Zegt mats en hij word rood. Ik knik en begin te glimlachen. We draaien ons allebei om.
"Shit" denk ik. Blijkbaar zei ik het ook want mats vroeg wat er is.
"Euhm we moeten nog even een matras voor je pakken.." zeg ik terwijl ik helemaal rood word. Mats knikt.
We pakken het matras onder mijn bed vandaan. Ik gooi een deken en een kussen naar mats toe. Ik ga in bed liggen en draai mijn hoofd van Mats weg. Hij hoeft niet te weten hoe erg ik naar hem verlang. Naar zijn handen, zijn zachte lippen. Ik voel ineens twee hele koude handen in mijn zij.
Het is Mats. Ik draai me om. "Ik Euhm, kan niet slapen en dacht Euhm." Stammelt hij. Ik onderbreek hem en zeg:"het is al goed". Hij trekt de dekens over ons heen en gaat nog wat dichter tegen me aanliggen. Ik voel zijn warmte. Zijn hand gaat over mijn dijbeen en ik krijg kippenvel. Ik hoor mats ademen in mijn oor. Hij geeft me nog een kus op Mn hoofd en daarna vallen we in slaap.

Ik word midden in de nacht wakker. Het is half 2. Ik zie dat mats is omgedraaid en heerlijk ligt te slapen. Ik besluit bed uit te gaan en naar Levy te lopen. "Klop klop" ik loop Levy zijn kamer binnen. Hij zit te gamen. Levy klopt op het randje van zn bed, als teken dat ik naast hem moet komen zitten. Ik neem plaats en Levy legt gelijk zijn hand op Mn been. Hij doet zijn oortjes uit en vraagt:" he, wat is er aan de hand?" Ik zeg niks en kruip bij hem op schoot. Van binnen denk ik nog van" shit Lau, dit moet je echt niet doen" Maarja, toen was het al te laat. Levy begint me te zoenen. Zijn handen gaan overal heen waar zijn handen als broer zijnde nooit mogen komen. Maar nu mag alles. Nadat we elkaar weer los laten hijgen we allebei. Ik kijk op de klok en zie dat het kwart voor 3 is,
Ik stap Levy's bed uit en loop naar mijn kamer. Mats slaapt nog steeds. Ik kruip het bed in en ga heel dicht tegen Mats aanliggen. " mijn hemel, had ik dit maar niet gedaan.." ik leg mijn hoofd tegen mats zijn borstkas en houd hem stevig vast. Ik wil hem nooit meer kwijt.

Die ene treinreisWhere stories live. Discover now