Schuldgevoel

309 13 1
                                    

We stonden te zoenen in de wc. Tot dat de bel ging en we realiseerden dat we naar de les moesten. Ik had nu KCV en Bastiaan heeft Scheikunde. We lopen samen de wc uit. Ik kijk hem nog eens ondeugend aan en loop dan naar het lokaal waar ik les heb. Daar zie ik Kiki en Mayla. En Levy? Huh. Ik heb helemaal geen KCV met Levy. Maar toch staat hij daar. Mayla:" Euhm, waar was jij? En waarom kwam je uit de wc met Bastiaan?" Ik kijk haar raar aan en zeg:" waar heb je het over?" En loop het lokaal in. De dag gaat voorbij.

Ik zit bij het laatste uurtje en dat is BSM. Ik heb gezegd dat ik ongesteld ben zodat ik niet mee hoef te doen. Ik pak mijn telefoon erbij en app Mats.

Matsieboy❤️

Hey mats, heb je zin om vanmiddag mee te gaan naar mijn huis?

Hey lief, Tuurlijk ik zie je op station ! Xx
Tot straks! ❤️
————————————————————
Ik sta op en verlaat de les zonder na te Denken. Dat word 2 uurtjes nablijven...
ik pak mijn spullen en loop naar station. Ik zie mats al staan en ik begin te twijfelen over wat ik heb gedaan met Bastiaan...

ik verander mijn mood en doe alsof ik heel vrolijk ben. "Hey mats! Ik heb je zo gemist he!": zeg ik. Ik geef hem een knuffel en daarna hij mij een kus. De treindeuren gaan open en we stappen in. Ik moet het wel aan mats vertellen. Ook wat ik vroeger met Levy deed. Maar niet nu. Morgen word ik 16. Dan word alles beter. Hoop ik

We kletsen. Totdat het me allemaal even teveel word en ik begin te snikken.  Mats is zo lief. Hij stelt geen vragen. Hij laat me gewoon huilen. En hij troost me. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en hij pakt mijn hand vast.

Die ene treinreisWhere stories live. Discover now