6.

4.9K 333 114
                                    


*Írói szemszög*

Lilou teljes zavarában elkapta fejét a fiú ágyékáról,melyen reggelre egy hatalmas pukli keletkezett. A fiú homlokráncolva nézett a zavarodott tekintetű lányra,kinek akarata ellenére is ott volt a halványpiros pír az arcán.
-Mi az?-kérdezte a fiú,miközben kikászálódott az ágyból s nyújtózkodott egyet.
-Nézz le az ágyékodra és megtudod-mondta Lilou még mindig tekintetével másfele nézve. A fiú így is tett. Fekete íriszeivel lenézett ágyékára,mely úgy állt akárcsak a vasoszlop.

A fiú totális zavarában kezébe kapott egy párnát,s ágyékát eltakarva szaladt be a fürdőszobába

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A fiú totális zavarában kezébe kapott egy párnát,s ágyékát eltakarva szaladt be a fürdőszobába. Mi tagadás a fiú nem kis mérettel büszkélkedhetett,ám volt barátnőjével kapcsolatos kínos élménye miatt nem szívesen fedte fel mások előtt alsónadrágba bujtatott szent jogarját.

-Baszki..baszki..baszki..-túrt idegesen Kook kócos hajkoronájába,miközben a párnát mérgében eldobta a fürdőszoba másik szegletébe. Jungkooknak foggalma sem volt,hogy mégis mitől lehetett ekkora merevedése,s az méginkább zavarta,hogy Lilou ezt meglátta. Kicsit lejjebb higgadván úgy döntött,hogy vesz egy gyors zuhanyt,hátha attól lenyugszanak a dolgok déli tájain.
Eközben Lilou csendben ült a fiú ágyán. Rövid,feketére lakkozott körmeit piszkálgatta,miközben az imént történteket próbálta elfeledni.
-Vajon ennek a majomnak mitől lett merevedése?-kérdezte magában a lány,s homlok ráncolva tűnődött a lehetséges opciókon. Ám ekkor Kook telefonja hirtelen pittyegni kezdett ezzel jelezvén,hogy valakinek nagyon hiányozhat. A lány először nem foglalkozott vele,ám egy idő után miután folyamatosan megállás nélkül hol pittyegett,hol pedig rezgett,már-már erős késztetést érzett arra,hogy megnézze mégis ki a fasz zaklatja a srácot.

Az ágyon arrébb mászván nyújtózkodott el az éjjeliszekrényen lévő fekete készülékért,majd annak kijelzőjét bekapcsolván látta,hogy egy bizonyos "Jagiya" becenevű lány halmozza el ezt a seggfejet üzenetekkel. Ám Lilout még mindig furdallta a kiváncsiság,hogy mégis ki lehet Jungkook barátnője,így megpróbálta a készüléket feloldani.

Szerencséjére a srác annyira egoista volt,hogy a saját születési évét állította be PIN kódnak a telefonján. A lány jó memóriájának köszönhetően jegyezte meg a srác születési dátumát melyet legjobb barátnője,Ann mondott el neki.  Lilou egy győztes mosollyal arcán nyitotta meg a számára ismeretlen lánytól kapott üzeneteket. Elképedve olvasta,hogy ez a lány mimindenfélét írt le a srácnak mindössze három perc leforgása alatt.
-Annyira jó lenne ha megint kinyalnál-olvasta magában a lány az egyik üzenetetét. Ebből arra következtetett,hogy Kook és a lány közt nem csak érzelmi de még szexuális kapcsolat is létesül. Lilou ahogy feljebb haladt az üzenetek közt,megakadt a szeme,egy igencsak érdekes részleten.
-Majd írj Oppa,ha sikerült ezt az antikurvát lekoptatnod,hogy végre találkozhassunk és kicsit hunszutkodhassunk. Egyébként meg nem is értem,hogy mért nem tetted ki a szűrét annak a szőke picsának.-Lilou valósággal majd felrobbant az idegtől,és már ott tartott hogy földhöz vágja ennek a majomnak a telefonját. Dühítette, hogy Jungkook adta előtte a kedves és jófej srácot mégha tudta,hogy ő nem nagyon kedveli. Ám igazán akkor szakadt el benne minden,mikor a lány üzenetére megnézte a fiú válaszát.
-Ne aggódj baby,az a csitri a nyomodba se érhet. Ma szépen lekoptatom és utána rohanok hozzád béb'.-Lilou itt már teljesen elveszítette az önkontrollját,és Kook telefonját messzebb hajítván az ágyon kiviharzott a szobából,egyenesen le a lépcsőn s ki a bejárati ajtón.

Eközben a frissen zuhanyzott srác egy pillanatra megrémült,mikor hallotta az ajtó hangos puffanását. Sietősen magára csavart egy törölközőt,s kiment a fürdőszobából ám a lánynak hűlt helyét találta.
~

TE GYÖKÉR! |jjk| ✔️Where stories live. Discover now