27.

3.3K 230 25
                                    

*Lilou POV*

- A faszba már. - morgolódom halkan, miközben másik oldalamra fordulok, hátat fordítva ennek a majomnak akivel egy ágyon kell osztoznom, miközben az időközben lecsúszott takarómat rángatom vissza magamra. Hál istennek Jungkook olyan mélyen alszik, mint a bunda így nem is hallja a cifrábbnál cifrább káromkodásaimat amiket elejtek, valahányszor fel kell kelnem, hogy vissza szerezzem tőle a takarómat.

Kintről csak a Hold fénye szűrődik be a függönyökkel takart ablakon keresztül, így azért alig ugyan de lehet is látni valamit a nagy sötétség ellenére is. Utólag már bánom, hogy nem hoztam mégegy takarót neki is, hanem inkább beadva a derekam hagytam hogy osztozzunk amolyan miért is ne' alapon.

Amikor az oldalamra fordulok, hirtelen egy kart érzek meg a combom köré fonódni. Homlokráncolva fordulok, hogy megnézzem az a kéz hogy kerül oda ám ekkor arcom hirtelen Jungkook talpával találkozik. Az arcom bal fele elkezd zsibbadni, én meg eközben nem győzöm szidni a jó istent amiért egy ilyen sráccal büntet. Mondjuk ez még mindig nem változtat a tényen, hogyha hozzá érinti puha ajkait az enyémekhez csillagokat látok...

- Ahhh bazdmeg! Hogy az a..! - folytom el hirtelen a "még szebb" káromkodást, és helyette inkább oda hajolok a mélyen szundikáló nyuszikához, hogy szépen lecsesszem amiért a yeti méretű lábával képen rúgott. Csak tudnám hogy mégis hogy a ménykűbe került alig három másodperc leforgása alatt az ágy egyik végéből a másikba.

- Héj. Psszt. Rugóláb! - kezdem el rázogatni az imént említett személy vállát, miközben még mindig az arcomat masszírozgatom, mivel eléggé erőteljesen zsibbad.

- Ajj anyu, csak még öt percet. - motyogja Jungkook, miközben még szorosabban bújik hozzá a combomhoz, fejét pedig a térdemen pihenteti.

Olyan édes, ahogy kissé szétnyílt vörös ajkain keresztül veszi az életet adó oxigént, ezzel amolyan "szuszogás" szerű hangot kiadva. Ám ezzel egyidőben konstantálom, hogy valami nedveset is megérzek térdemnél, pontosabban megmondva ott, ahol arca bőrömet érinti. Jajj istenem, csak most esik le hogy bizony olyan mélyen is alszik ez a hétalvó, hogy szószerint még a nyála is kifolyt. Hát, nem túl valami guszta, de mivel ez szinte mindenkivel meg esik köztük velem is, így nem fordítok különösebben nagy figyelmet erre a kis észrevételre. Fogom, és a takaróm szélével egy egyszerű kis mozdulattal letörlöm. Vagyis jobban megmondva próbálom, csak az a baj hogy nagyon hozzá préseli a fejét a lábamhoz, szinte már olyan mintha odaragasztózták volna.

Jót mosolygok iménti megnyilvánulásán, és felhagyok a "töröljük le Kuksi nyálát a fél lábamról" akcióval, helyette inkább pajkosan beletúrok sötét tincsei közé, ezzel kellemes érzést generálva benne. Teste úgy reagál az érintésemre akárcsak Ilonka néni, mikor elviszik előle az utolsó libafarhátot a CBA-ban.

Mosolyogva simogatom tovább Jungkook meglehetősen puha hajkoronáját, aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve egy sejtelmes mosoly kíséretében sikítok egy nagyot, amit lehetséges hogy az utca végében lakó szomszédok is meghallották az éjjeli barátok közt legutóbbi része ismétlésének nézése közben.

Egyáltalán jó ötlet volt ez a sikításos dolog? Minden bizonnyal, ugyanis Jungkook hirtelen feleszmélve kel ki az ágyból, de olyan hévvel hogy előre esve lefejeli az ágytámlát, miközben lábával megint megrúg, csak ezúttal az oldalmba ami miatt ismét szitkozódom egy nagyot. Hogy ez a gyerek nem tud felhagyni a rugdosással! Ment volna inkább focistának.

- A FASZÉRT SIKÍTOZOL EMBER! - fordul Jungkook felém egy fájdalmas grimasz kíséretében, miközben homlokát fogja. A Hold gyér fénye halványan megvilágítja hófehér arcát, így láthatom a szája szélére kifolyt nyálát, bedagadt éj sötét szemeit, és az álmosságtól enyhén puffadt arcát.

- Azért, mert nem akartál felkelni. - válaszolom karba tett kezekkel. Végülis tényleg azért sikítottam. Vagyis csak részben. Látni Jungkookot ahogyan izomból lefejeli az ágytámlát, minden pénzt megér.

- Hajnali kettőkor egyáltalán ki akar? - kérdezi, mire csak megforgatom a szemeimet.

- Nos még mindig te rúgtál fejbe. Ja bocsi helyesbítek, konkrétan telibe talpaltad az arcom. - nézek rá morcosan, mire össze szűkített szemekkel vizslat. Még mindig morcosnak tűnik, és a homlokán ahol az ütődés érte még egy kisebb lilás folt is kezd egyre erősebben látszódni.

- Annak jobban örültem volna, ha mondjuk megrázogatod a vállamat vagy valami. - forgatja meg a szemeit. - Mondjuk jobb is, hogy felkeltettél ugyanis pisilnem kell. - közli, majd a fájó lába ellenére kiszáll az ágyból, én meg azonnal mint valami pincsi kutya pattanok fel utána de olyan hévvel, hogy hassal előre esek a padlóra.

A szoba halk csendjét hamar Jungkook hangos nevetése váltja föl. Félig feltápászkodva veszem észre, hogy hasát fogva röhög amilyen halkan csak tud hogy a nagyit fel ne keltse. Hát akkor bizony biztos nem kapna reggelire finom rántottát..

- Igazad van, nehogy segíts felkelni. Míg te kiröhögöd magad, addig én meg számolom a por cicákat. - mondom kissé rekedtes hangon, mire Jungkook értve a célzást oda biceg hozzám és fel segít. - Köszönöm. - porolom le magam.

- Semmiség. - villantja ki hófehér fogait, miközben elindulunk a mosdó fele.

~

Köszönöm hogy végig olvastad!☺️❤️
Sietek a következő résszel! ❤️

TE GYÖKÉR! |jjk| ✔️Donde viven las historias. Descúbrelo ahora