Capitolul 7

207 38 0
                                    

Nu mai pot să rămân nici macar o secunda aici. Mă gândesc la Yoongi mereu. Au trecut 3 luni de când i-am spus adio. Am fost un fraier,înafara de a mă rani pe mine nu am făcut nimic.

Acum stau in fata geamului. Mă străduiesc să te caut... deși mi- e cu neputința sa te vad. Mă străduiesc să te aud.. deși mi-e greu sa te percep. Apoi incep a vedea lucruri pe care nu le puteam vedea. Și să adu ceea ce nu puteam auzi. Pentru că după ce am plecat nimic nu mă mai multumea.

Am fost un egoist care s-a preocupat numai de persoana sa. Un om fără inimă care nici macar nu o cunoaste pe a ta. Chiar daca nu pot crede că m-am schimbat, iubirea mă cutremură in continuare.

Doar gândindu-ma...pot inunda lumea cu prezenta ta. Pentru ca fiecare picătură de ploaie este cate o lacrimă de-a ta. Un singur lucru mai pot face, de a mă întoarce la tine

Am ținut timpul în loc și m-a dus în cartea amintirilor mele, direct la pagina ta. Voi fi alături de tine.

Un om atât de mărunt și slab care a fost schimbat cum totul de către iubirea ta

N-ai știut cat de recunoscător am fost pentru dragostea ta. Credeam că se va opri odată ce se va termina, dar în fiecare zi sunt mai determina să te doresc. Cred că iubirea mea va fi eterna

Am ținut timpul în loc, de acum mă voi reîntoarce la tine . In seara asta deschid cartea la pagina ta și voi aștepta dimineața, înăuntrul aceste nopți pentru a te întâlni din nou. Mă voi reîntoarce, promit.

Just Between Us | Yoonmin Where stories live. Discover now