Shopping si...Nick?..

58 3 1
                                    

   Ma trezesc dimineata cand razele soarelui patrund incetul cu incetul in  camera mea. Cobor jos pentru a-i saluta pe ai mei si poate pentru a manca ceva. Mama era deja in bucatarie si imi pregatea un bol de cereale cu lapte.

   E: Neata mami! Spun eu luand-o in brate. 

   M: Neata iubita. Tata deja a plecat la munca, ceea ce inseamna ca doar noi doua mergem la shopping. Ma lamureste mama. 

   E: Perfect. Spun eu fericita. Mersul la cumparaturi cu tata e ca o dimineata in care alarma suna si nu poti s-o opresti nici cum..mai pe scurt, e stresant. 
   M: Dupa ce mananci poti merge sa te imbraci si putem porni. 

   E: Ok mama. Aprob eu. 

Dupa ce termin, ascult spusele mamei. Urc sus si decid sa ma imbrac cu un tricou alb, o pereche de blugi albastrii si o pereche de tenisi albi. Parul decid sa-l las desfacut si sunt gata. Cobor inapoi jos si pornim. Magazinul nu era asa departe de noi. Am inceput sa ma uit la blugi. Efectiv is moarta dupa blugi. Ori cate perechi as avea, tot mi se par putine. Am luat o pereche de blugi negrii stramti, doua perechi albastre, una alba si am plecat spre cabina de proba. Dupa ce le-am probat am realizat ca m-am indragostit de toate perechile. Am mers si la tricouri si maieuri. Am luat pentru proba: un tricou alb care avea pe spate un imprimeu negru cu aripi, unul albastru cu un unicorn (sunt foarte copilaroasa) , unul negru cu un imprimeu cu o gogoasa super cute, un maieu pe care scrie "Normal people scare me" , si mai multe. Impreuna cu mama am hotarat sa le cumparam pe toate. Inainte sa mergem mama mi-a sugerat sa mergem la un magazin cu rochii elegante. Am fost de acord si cu asta cu toate ca nu prea port rochii. Mi-a promis ca dupa vine cu mine sa imi iau si tenisi, doar de asta am acceptat. Spre surprinderea mea mi-am ales 2 rochite. Una de culoare albastra (ceva logic, sper ca ati realizat ca sunt moarta dupa culoarea albastra) si una de culoare mov. Cea albastra e fara bretele, mulata de la piept pana la solduri, iar de la solduri in jos  e bufanta. Cea mov e la fel doar ca are bretele. Mi-am cumparat si doua perechi de tenisi: o pereche negrii, iar cealalta pereche tot neagra doar ca au si un extraterestru dragut imprimat. Dupa ceva timp, am ajuns acasa. Deja e ora 19. Merg in camera sa despachetez. Dupa ce am terminat, arunc o privire pe geam unde il vad pe tipul misterios. Imi face cu mana,iar eu ii raspund la gest. Imi face semn sa astept o clipa, ca mai apoi sa vad ca se intoarce cu o foaie pe care scria "Nick, incantat". Iau si eu o foaie si scriu "Eva, la fel" . Mai scrie ceva pe foaie si o lipeste de geam ca sa pot descifra "Azi nu te-am prea vazut acasa, presupun ca esti obosita, defapt arati obosita" . Ii explic cum a stat treaba, dupa care imi lipeste iar o foaie de geam "Pai atunci nu te mai retin, mi-a facut placere sa vorbim (langa care a desenat un smiley face), noapte buna si sper sa vorbim si maine". Ii spun la randul meu ca si mie mi-a facut placere sa vorbim, ii urez noapte buna cu toate ca as mai vrea sa  vorbesc cu el, sunt din ce in ce mai curioasa, pare un baiat de treaba. Imi las gandurile deoparte si cobor jos ca sa mananc de cina, dupa care voi face un dus. Cand am terminat cu tot, mi-am imbracat pijamalele si m-am pus in pat, gandindu-ma la el..


In poza e Nick. Sper sa va placa ceea ce fac aici..e prima mea carte si mdea..nu-s o foarte buna scriitoare =)))) 

Eva si viata ei complicataWhere stories live. Discover now