Prima zi de scoala...

39 2 0
                                    

Ok, deci a venit si ziua asta. Ziua in care va incepe schimbarea. E ora 6:30, ma ridic din pat si merg la baie sa-mi fac rutina. Decid sa ma imbrac cu o pereche de blugi negrii mulati si taiati la genunchi, un tricou alb cu un mic extraterestru in partea stanga si conversii mei negrii. Cobor jos ca sa mananc, iar apoi urc iar sus ca sa-mi fac machiajul. Aleg ceva simplu, rimel, creion, fard de pleoape si un ruj mat crem. Merg sa-mi iau telefonul de pe noptiera si trag cu ochiu' la geam. Acolo il vad pe Nick. Am mai vorbit cu el zilele astea, am facut schimb chiar si de numere de telefon. Am aflat ca mergem la acelasi liceu. El fiind mai mare decat mine cu un an (e clasa a 11-a) s-a oferit sa-mi faca un tur al liceului. Aud un bazait ceea ce inseamna ca am primit un mesaj, deschid telefonul si vad ca e de la el

"Vrei sa mergem deodata spre liceu?"

"Da, mi-ar placea!" Ii raspund dupa care ma uit la el si imi face semn sa ies si sa pornim. Cobor, ii salut pe ai mei si ies afara. Cand l-am vazut am inrosit, ma uitam atenta la ochii lui. Ochii lui asa de perfecti. Am inceput sa mergem, liceul nu e asa departe. Dupa ce directoarea si-a tinut discursul, am mers in biroul ei pentru a-mi da codul dulapului si orarul. Nick a fost dragut si m-a insotit, mi-a aratat unde imi e dulapul si aveam noroc, era chiar langa al lui. Ajunsa la dulap am observat o fata. "Hai, nu mai sta ca proasta si baga-te cu ea in seama" . Pentru prima data in viata zice si constiinta mea ceva bun, decid sa o ascult asa ca o salut pe tipa blonda, mai scunda un pic decat mine cu ochii caprui.

-Hei.

-Hei, eu sunt Leila.

-Eu sunt Eva, incantata. In ce clasa esti?

-A 10-a C, tu? Ma intreaba ea afisand un zambet.
-La fel si eu. Spun si ii raspund cu un zambet.
Am mai tot vorbit si am aflat ca avem multe in comun, iar pana la urma am decis sa stam in aceeasi banca. Ziua asta a decurs foarte repede. Am mai stat la scoala ca sa facem cunostiinta si cu profesorii, sunt niste profesori ok, profu' de sport e super hot, profesoarele de romana si mate sunt foarte tinere si ok, deci nu o sa am probleme..sper..iar restul, si ei sunt ok, dar putin mai invarsta. Pe Nick nu l-am mai vazut de dimineata. Am aflat ca Leila nu sta departe de mine si am hotarat sa mergem impreuna acasa. Cand dau sa ies din liceu, ma impiedic si ma lovesc de cineva, cand ridic capul sa ma uit mai bine de cine am dat si sa-mi cer scuze, roscata din fata mea mi-o ia inainte

-Ai grija pe unde mergi, toanto! Imi spune ea si imi arunca sageti cu privirea.

-Toanta esti tu spalacito. Ai grija la limbaj "madame" ca nu sunt maica-ta sa-mi vorbesti asa, ok?

-Tu esti fata noua, nu? Cam tupeista tu de fel. Imi zice roscata si se incrunta la mine.

-Sunt tupeista, da. Ai cumva vreo problema in legatura cu asta? Daca as fii in locul tau, mi-as vedea de par, ii cam spalacit si deja ti-a crescut cam mult, nu ai bani de o vopsea? Ii reprosez eu dupa care ma imping in ea ca sa ies din curte. Abia atunci am observat ca toti din liceu s-au adunat in jurul nostru, iar cativa dintre baietii din clasa a 12-a au inceput sa rada de spalacita aia.
-Stii ca fata aia era populara liceului, nu? Ma intreaba Leila, inca socata de faza de mai devreme.

-Populara? Spalacita aia? Stai linistita, nu s-a pus cu cine trebuie.

Ajunsa acasa, ma trantesc in pat si stau si ma gandesc la ce am facut azi. "O sa dai de dracu" se trezeste constiinta mea enervanta. "Stai linistita, draga mea constiinta. am zis ca vreau o schimbare, iar asta e o modalitate foarte buna". Sunt asa bucuroasa ca nu am lasat-o pe roscovana aia sa-mi strice imaginea, daca nu imi tineam partea, iar ajungeam de rasul liceului. Telefonul imi vibreaza ceea ce inseamna ca am primit un mesaj. E de la Nick: "HEI, MI-A PLACUT MULT TUPEUL DE AZI, TIPA AIA CHIAR MERITA SA PRIMEASCA O LECTIE. NU TE DESCURAJA. DACA SE ATINGE DE TINE, SA-MI SPUI, VOI FII AICI."


Uitati inca un capitol dragilor, scuzati ca nu am mai postat, doar ca am fost foarte ocupata perioada asta. Sper sa va placa. Va pup :* :* :**** p.s In poza e Prya.

Eva si viata ei complicataWhere stories live. Discover now