La multi ani!

4 2 0
                                    

Astazi este ziua mea. Fac 17 ani. Alex imi pregateste o surpriza . Nu stiu exact despre ce e vorba insa trebuie sa il astept in fata blocului.
Ma imbract frumos si cobor in fata blocului. Dupa un minut urc inapoi in casa pentru ca mi-am uitat telefonul. Cand cobor Alex ma astepta cu un buchet de flori in mana.
El-esti gata ?
Eu-gata!
Urcam in masina si ma leaga la ochi. Mi-a pus muzica si ma lasat .
Dupa 1 ora de parcurs , opreste muzica si ma scoate incet din masina, asigurandu-se ca nu ma voi impiedica , merg cativa pasi si apoi ma intreaba daca sunt gata sa vad surpriza. Ii zic ca da si il apuc de mana strans. Imi da jos bandana de pe ochi si ce vad in fata ochilor ma uimeste total.
Eu-ce e asta Alex?
El-noua noastra casa
Eu-e noua ...e a noastra ? Spun eu balbainduma usor
El-da An e noua noastra casa.
Incep sa plang si il iau in brate in timp ce lacrimile mi se scurg pe sacoul lui albastru .
El-La multi ani An!
Eu-multumesc mult de tot. Ii zic eu imbratisandul.
El-vrei sa iti fac un tur al casei?
Eu-da haide!! Ii spum eu razand si sarind in sus si in jos.
Dupa 30 de minute in care mi-a prezentat curtea si casa, mi-a aratat dormitorul nostru.  Intru in dormitorul nostru si ma las usor cazut pe patu cel moale.
Peretii erau acoperiti cu tapet , plini de poze cu noi. Noptiere in ambele parti ale patului. Doua dulapuri pentru haine si pentru lucruri si o masuta cu oglinda si sertare unde o sa imi pot pune cosmeticele si toate alea. Lipit de  geam este un patut mic unde voi putea sta sa privesc pe fereastra. Pe langa terasa din fata casei, foisorul din curte si piscina de afara ,in dormitorul nostru, deschid o usa de sticla si am in fata o terasa de pe care se vede un peisaj luminos plin de brazi si munti. Aerul curat patrunde impreuna cu soarele in dormitorul nostru deschis si plin de iubire.

Sper ca v-a placut acest capitol. Urmariti in continuare .Pup

Un viitor REUSIT!!Место, где живут истории. Откройте их для себя