Este Craciunul

3 2 0
                                    

In sfarsit este Craciunul. Sarbatoarea mea preferata. In dimineata  asta merg cu Alex sa cumparam decoratiuni si un brad ,pentru a ne decora casa noastra noua ca de craciun.
Ma duc sa ma imbrac si sa fac un dus  si Alex la fel . iar dupa vom pleca la mall.
Eu-eu sunt  gata Alex. Tu?
Alex-eu sunt gata de o ora. Te astept pe canapea de ceva timp. Cum sa stai atata in baie!!
Ru-mna..mergem.
Alex-da haide la masina.
Eu-bine haide.
La mall.*
Eu-Alex o sa luam asa:globurile astea rosii, cele albe, cele roz
si cele albastre , a si de astea aurii. Beteala cea alba , cea rosie ,si cea albastra. Luminite alve si multicolore. Sa nu uitam de brad.
Alex-Stii ce? Ia cosul si pune tot ce vrei sa fie in noua casa, in el
Eu- esti sigur?
El-da! Dute!
Eu-ok mersiiiii.
Dupa o zi intreaga la cumparaturi, am ajuns acasam.  Am mers si am luat si ingrendietele pentru mancarea oe care o 5. Voi face tot felul de retete .
Alex-cum stai cu mancare
Eu-ciorba e pe foc.
El-ok
Este 22:45, facem bradul?
Eu-sigru haide. Unde ai pus decoratiunile?
El- pe pat.
Eu-nu sunt aici.
Dupa 1 ora de cautat pungile ci decoratiuni, ne-am dat seama ca le-am uitat in cutia de pus lucrurilw la marketm Alex a luat masina si s-a dus cat de repede a putut ca sa ieie decoratiunile. Cand s-a intors eu dormeam . nu a vrut sa ma deranjeze asa ca a facut el bradul. Dimineata ,mi-a tras toate jaluzelele pentru a fi intunericc, si a aprins luminitele la brad cand m-am trezit am ramas uimita de frumusetea braduluo. Mi-am cerut scuze ca am adormit . El a ras si ma pupat pe frunte zicandu-mi ca nu este nimic. A mai ramas de decorat casa.
Dupa o zi lunga de decorat toata casa si curtea ,urma sa vina Mos Craciun. Am fost la cumparaturi Victor pentru ai lua cadou de craciun lui Alex. In seara cu mos craciun , am stat toti la masa sa mancam si sa sarbatorim, eram eu cu Alex si Victor. Am mers sa vedem daca am primit cadouri si bradul era uimitor de inconjurat de cadouri frumos impacheate. Am deschis toti cadourile.Eu am fost prima si am primit .....

Daca sunteti curiosi sa afleti ce au primit Alex, Victor si Ana , urmariti in continuare puo!!

Un viitor REUSIT!!Where stories live. Discover now