Costumul perfect

4 1 0
                                    

Pov.Alex
An este acasa iar astazi plec impreuna cu Victor sa imi caut costum pentru nunta .Ne-am plimbat prin magazine ceva timp si ce am gasit

M-am mai gandit iar acest costum il v-a purta Victor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

M-am mai gandit iar acest costum il v-a purta Victor. Eu voi cauta altul mai reprezentativ.
Dupa 2 ore*
Am umblat tot orasul si am gasit ceva. Ma bucur ca e ok.
Ploua trebuie sa fug rapid acasa ,fiindca nu am masina la mine si ma ud tot.
In timo ce alergam am alunecat si am cazut iarcutia cu scostumul sa desfacut si costumul s-a imprastiat tot pe strada . Nu stiam ce sa fac. I-am promis Andei ca voi avea un cistum foarte frumos ce ma reprezinta, acela era singurul care imi placea.Stiu , il voi duce la spalatorie.
A-Buna ziua ! As vrea sa dau un costum la d-voastra sa mi-l faceti ca nou era nou insa l-am scapat in apa si noroi. Il puteti  curata?
Angajatul-sigur,bazati-va pe noi.
A-cat ma face?
Ang-50 de lei
A-cand pot veni sa il iau?
Ang-maine pe la ora 12:25 ,stiti avem multe programari!
A-ok multumesc la revedere .
Am scapat! Sper ca omul acela sa faca minuni si sa scoata pata din costum!
A doua zi la 12:00 m-am pornit de acasa ca sa merg sa imi iau costumul . Intradevar, e curat luna! Ma bucur ca nu am  data bani de geaba.
Ma duc sa impachetez costumul si pantofii.
Peste 2 luni ma insor si totul trbuie sa fie perfect.
Trebuie sa programez o petrecere a burlacilor. Ma apuc de invitatii pentru petrecerea burlacilor si trebuie sa dau si comanda de invitatiile pentru nunta.

Stiu ca Ana nu a aparut in aces capitol, si a fost foarte scurt insa nu mi-a mai venit nimic. Sper sa fie bine si asa. Data viitoare vom continua cu petrecerea burlacilor si a burlacitelor.puup bay.!

Un viitor REUSIT!!Where stories live. Discover now