Șofer

10 0 0
                                    


Mașina în care se urcau era un Renault megan break 1.9 dci care era posibil să atingă viteza de 180 km/h . Pe bordul mașini kilometrajul indica 220 km, dar Daniel era convins că era imposibil să depășească 185. El era mulțumit de mașină chiar dacă alții spuneau că e mașină de sărăntoci și nu se merită.

După ce urcară în mașină Miki întreabă

-Dan, de ce spune, lumea că asta e o mașină expirată, nu merită, nici un cent și una și alta?

-Miki eu nu bag în seamă răutăcioși și îngâmfați. Deoarece cu toate că ei au mașini mai performante nu știu să le conducă și se folosească de toate capacitățiile lor. Cu toate că mașina mea nu e ultimul răcnet eu sunt mulțumit de ea, deoarece.... și începuse să se umfle în pene, și să râdă

-Ce e? Deoarece ce?

-Ei, nu e destul de clar! Mașina mea are un șofer fenomenal!!! Iar brusc dăduse drumul la o melodie electrizantă, puternică cu bass și ieșise cu scrâșnet de roți din parcare și strigase ,,BĂC CĂCAȚIILOR EU AM CĂRAT SACI NE NISIP DIN GUNOI CÂND VOI VĂ JUCAȚI PLAYSTATION'' Și ÎMI MAI DA-ȚI MIE LECȚII DE VIATĂ?'' Devenise dintr-o dată o cu totul altă persoană, parcă fuse-se posedat de un demon și se vedeau venele de pe gât și mâini cum îi pulsau. El era adevăratul lider de care lumea avea atâta nevoie. Nu umbla cu ilegalități, muncea mult și muncea din greu dar când ceva devenea urgent cum ar fii ca sora sa e în pericol trecea peste orice. Era un uragan, vijelios care cu greu puteai să îl controlezi. Muzica îi dădea tot mai multă energie, și se vedea cum la fiecare apăsare pe accelerație erai băgat brusc în scaun. Miki simțea cum prietnul său îi transmite niște energi foarte puternice parcă și el devena mai puternic mai sigur pe sine. Energia lui Dan era molipsitoare, pătrunzătoare și de neoprit. Parcă decând pornise motorul se pornise o enigmatică mașină spațială. Mick se întreba, oare era într-un film, sau lucruriile acestea, chiar se întâmplă? Nu era sigur ce se întâmplă din cauza ritmului rapid dar bănuise că Livia, sora mai mică a lui Dan era în pericol.

LegionarulWhere stories live. Discover now