Familia

9 0 0
                                    


Dan și Mick intraseră cu mașina în Severin și se apropiau cu pași repezi spre Livia și Ioana. Cu toate că aflaseră de la gașca lui Dubrovski că fetele sunt în siguranță Dan nu se putea liniștii până nu vedea el cu ochii lui cum stă situația. Era obligatoriu în mintea sa să răspândeacsă cât mai multă siguranță suroiriilor lui pentru a se putea calma.

-Hei Dan, calmează-te la naiba, fetele sunt în siguranță, și chiar dacă ar fii ca delicvenții ăia să fie mai mulți, Dubrovski cu siguranță îi va elimina. Îți spun sigur e un rus dat dracul de nărăvaș și mai are ditamai gașca care îl idolatrizează.

Dubrovski, gașca lui erau la fete în apartament care se uitau cu frică și o oarecare surprindere la ei. Livia se uita curioasă la tatuajele tipiilor și nu știa la ce să se gândeaască. Adică să se simtă ameninnțată sau tipi ăștia erau niște interlopi diferiți dee cei care le urmăreau pe ele?

-Sper că nu ne atacați, nu?

Astfel Dubrovski observase neliniștea tinerei și îi spuse cu blândețe;

-Stai liniștită tu și sora ta sunteți în siguranță acum! îi spuse Dubrovsk cu blândețe Nu aveți nici o grijă, doar eventual să îi serviți pe băieții ăștia doi cu căte o cafea; altfel... Așadar râse zgomotos și făcu-se un semn ștrengăresc cu ochiul fetelor.

Între timp Dan, și Mick ajung să parcheze în fața blocului sunde se aflau fetele. Dan, coboară brusc din mașină, iar cu telefonul la ureche și cu două sticle de apă plată merge spre scara blocului.

-Dar Dan, ce al naiba ești. Pe lângă faptul că cari bidoanele alea de 5 litri mai ai și telefonul la ureche. Lasă șmecheriile astea deoparte filfizonule.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 22, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

LegionarulWhere stories live. Discover now