Mi a....

75 7 0
                                    

Végre letettem a szakma érettségit. Tegnap furcsa dolgok történtek otthon. Az első az az volt hogy: nem volt áram csak a konyhában ezért leültem oda és olvastam.
Másodszor pedig:-láttam valakit/valamit megjelenni. Először azt hittem hogy csak képzelődöm,de láttam a kiskutyámon hogy zaklatott. (Tegnap elmentem a menhelyre és hoztam egy kölyök tacskót házőrzőnek. Tudom hogy még kicsi,de lesz ő nagy is.Állítólag egy kukás zsákban találták. Még csak 2 és fél hónapos de imádom.)
Nem értettem addig amíg meg nem láttam hogy ki az.
-Nightmare!-kiáltottam el magam ilyedten.
-Igen. Az vagyok.
-Mi-mit keresel itt?-kérdeztem bepánikolva.
-Jöttem hogy elvigyelek a pokolba.-vigyorgott mint egy pszichopata.
-Nem teheted!-kiáltottam rá.
-Fontos és Antivel kapcsolatos.-ekkor nem értettem hogy mit akar.
-Múltkor letámadtad.
-Tudom... De ez most egy vészhelyzet. Baj van vele!!
-Hozhatom Picúrt?-mivel olyan picike.
-Az ki?
-A kutyusom.
-Tőlem!

A más világban:
-Mi történt? Hol van?
-Ott fekszik.-mutatott rá Antire.
-Uram atyám. Most mondd el mi történt!-ordítottam rá.
-Oké-oké! Nyugi van Csajó! Az történt hogy Anti ült és egyszer csak letámadta Dark,mert "olyan kedve volt". Anti próbált harcolni,de mint látod Dark "nyert".
-Aaantiii!!-rohantam hozzá sírva.- Miért? Ez nem lehet igaz!-ordítottam. Amikor rá néztem láttam hogy a nyak csigolyája környékén folyik a vér. Ebből azt lehetett kivenni hogy Dark megpróbálta eltörni a zöldhajú srác nyakát. Láttam ahogy lassan emelkedik és süllyed Anti mellkasa ezért annyira nem estem kétségbe,de Nightmare-rel haza teleportáltattam magam egy kis gézért ragtapaszért és fásliért.
-Nightmare?
-Igen?
-Miért vagy ilyen kedves?
-Ezt én sem tudom.-mondta meglepődöttséggel a hangjában.
-Értem... Vagyis nem. De mindegy.
-Én is így vagyok.
-Na jó! Siessünk vissza mert Anti elvérzik.-amikor vissza tértünk Anti már nem volt ott.-Mi a.... Nightmare ez ugye nem egy vicc?
-Esküszöm hogy nem! Én sem tudom hol van.- Amikor ezt mondta megjelent Dark és majdnem leszúrta ANTI késével.

(Azzal próbálta kinyírni Jacket és azóta magánál hordja hátha szükség van rá

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Azzal próbálta kinyírni Jacket és azóta magánál hordja hátha szükség van rá.)
-Dark állj le!-ordítottam rá. Erre nem reagált hanem tovább folytatta a "harcot".-Mit is vártam egy démontól...-Ekkor rá ugrottam Dark hátára és próbáltam kivenni a kezéből a kést,de nem sikerült. Lelökött a földre mint ló a lovasát. Gyorsan felálltam és újra megtámadtam volna a srácot amikor észrevettem egy kést. Eldobta volna? Felkaptam a kést és megkarcoltam vele a hátát,mint első alkalommal. Inkább megvágtam mint karcoltam mert a ruháján is át kellett vágnom hogy érezze. Felordított és rám támadott volna amikor Anti pofán vágta és elesett a barna hajú.
-Mi a franc?-kérdeztem.

A másvilágWhere stories live. Discover now