𝟐. 𝐏𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐬𝐞𝐱𝐲

11.6K 571 61
                                    

         Am mâncat deja jumătate de sandwici și încă mă simt privită

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

         Am mâncat deja jumătate de sandwici și încă mă simt privită.

         Tipul acela dubios, sunt sigură!

          Îmi ridic din nou privirea și îl caut prin mulțimea care s-a mai golit de când am venit. Uite-l acolo, stă la masă cu încă un băiat, acesta brunet, și două fete. Îmi prinde privirea și îmi zâmbește, gropițele din obraji ieșind în evidență.

        Bine. Ori este stupid de prietenos, ori este un obsedat periculos. Sau am eu ceva pe față? Mă șterg la gură cu un șervețel mototolit.

        Continui să mușc din sandwici, poate, poate își dă seama că nu mă interesează și își vede de treabă. Este mai mult decât drăguț, dar eu am un iubit. În alt oraș, da, dar tot iubitul meu a rămas chiar dacă nu am vorbit astăzi toată ziua.

          — Vă mai aduc ceva? mă întreabă ospatara cu politețe, apărând în timp ce eu eram concentrată la a-l ignora pe blond.

         ―Ăăă, nu mulțumesc! Numai nota.

        Aș mai fi vrut o cafea, dar o refuz cu regret, deoarece tipul mă sperie și vreau să plec acasă. În plus, mâine este prima zi de facultate a primului an. Am emoții și presimt că nu voi dormi nici la noapte.

          Plec fără să mă mai uit la masa lui și sper să nu mă urmărească. Ajunsă în parcarea fast-food-ului observ pentru prima dată că s-a întunecat, așa că prefer să iau un taxi până acasă. Cartierul nu îmi oferă prea multă siguranță.

        După un somn agitat în care visele au fost numai despre tipi blonzi și gropițe în obraji, sunt trezită de soneria telefonului

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

        După un somn agitat în care visele au fost numai despre tipi blonzi și gropițe în obraji, sunt trezită de soneria telefonului.

        Rahat! Mă simt ca dracu'!

        Mă ridic leneșă din pat și merg împleticit până la bucătărie pentru a-mi face o cafea să îmi revin. Apoi intru la duș și mă spăl pe dinți. Ies și merg la dulap unde îmi petrec câteva minute, confuză în legătură cu ce ar trebui să port în prima zi. Îmi aleg o fustă scurtă de blugi și un tricou negru, strâmt pe trup, care îmi scoate în evidență mijlocul suplu. Mă încalț cu o pereche de sandale, apoi merg la oglinda din baie, singura oglindă din casă. Mă uit în ea și văd că mă privește o fată de nouăsprezece ani, cu ochii căprui, părul negru, lung până la jumătatea spatelui. Tenul îmi este mai închis.

         Mă pieptăn și pentru că îmi stă bine nu îl mai aranjez, ci doar mă dau cu un ruj roz pal și cu rimel pentru a-mi părea genele mai lungi.

       Peste jumătate de oră mă dau jos din taxi în fața facultății gigantice și mă opresc în loc, examinând-o. Este formată din două clădiri albe, uriașe, are două etaje fiecare clădire. În față este un mic parc format din câteva bănci și mese, copaci gigantici și un mic magazin în care mereu găsești de toate. Peste tot sunt tineri, cupluri și găști povestind și râzând înainte de primele cursuri. Intru în prima clădire și mă plimb pe hol, căutând clasa cu numarul treizeci. Dacă orarul meu are dreptate, acolo am prima oră de istorie. Fiind atentă la numerele de pe ușile pe lângă care trec, nu observ că din fața mea vine cineva până nu mă ciocnesc de un piept tare.

           ― Au! exclam din instinct.

          Îmi ridic privirea și văd o pereche de ochi albaștri și reci, acoperiți de niște gene negre și lungi. Purtătorul ochilor are niște buze senzuale, la care pot să jur că m-am holbat mai multe secunde decât era nevoie. Clipesc rapid pentru a-mi dezlipi ochii de buzele tipului, pentru a nu părea o ciudată.

        — Îmi cer scuze! Eram atentă la numere de pe uși. Sunt al naibii de multe, spun ca o tâmpită ce sunt.

        Mă uit mai atentă la el și observ, în sfârșit, costumul ce îl poartă.

       Ups! Ăsta nu-i student, este un profesor tânăr și al naibii de sexy! Pare de vreo douăzeci și ceva de ani.

        — Nu-i nimic! Ce clasă cauți? mă întreabă pe un ton neutru.

       — Clasa cu numărul treizeci.

       — Este la etajul unu. Ne vedem acolo, zice și apoi pleacă mai departe, fără să-mi mai acorde vreun interes.

        A folosit un ton rece la fel ca ochii lui albaștri ca gheața. Mă întorc și mă uit după el, admirându-i costumul care pare oribil de scump. Are o freză tinerească, dar și rebelă, în nici un caz nu este potrivită pentru un profesor.  Are o eleganță aparte, observ. Felul în care se mișcă... ah, sexy mai este!

        Sala de istorie este de fapt un amfiteatru încăpător. Urc scările cu grijă și mă așez pe rândul cinci unde văd că sunt șase scaune libere. Ceilalți studenți stau în bisericuțe și povestesc ce au făcut pe timpul verii. Eu stau singură și îi trimit un mesaj lui Ian, iubitul meu de care îmi este dor. Mă întreb din nou dacă am făcut bine când mi-am părăsit vechia viață.

          Dacă nu este atât de ușor să o iei de la capăt? Dacă voi regreta? Deocamdată rămân întrebări fără răspunsuri.

         ,, Hey, scuze că nu ți-am dat nici un semn. Ce faci?''

        ,, Bună scumpo, aștept să înceapă ora de engleză. Tu ce oră ai? "

        ,, Istorie... plictisitor. Îmi este dor de tine!"

        ,, Și mie, iubire!"

        Zâmbesc și îmi deschid caietul de notițe fix când ușa se deschide și intră domnul profesor. Îmi ridic ochii și dau din nou de acei ochi albaștri minunați. El vede că fac ochii cât cepele și schițează un zâmbet la fel de rece.

        Profesorul sexy este profesorul meu de istorie.

        — Bună ziua! În primul rând, vreau să mă prezint. Sunt noul vostru profesor de istorie. Numele meu este Jack Hale și ne vom petrece împreună orele de istorie.

       Se uită la mine când spune ultimele cuvinte și simt un fior în tot corpul.

Cum vi se pare până acum? Vă aștept părerea  💖

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.


Cum vi se pare până acum? Vă aștept părerea  💖

ATRACȚIE INTERZISĂ حيث تعيش القصص. اكتشف الآن