16. Bölüm

23.8K 1K 23
                                    

ON ALTINCI BÖLÜM

Amelina Defsa

"Mutluluk mu?"

Hilofry MacAlpin

"Hüzün mü?"

*

Hilofry babasının anlattığı şeylere inanamıyordu ve bu güzel kadının onunla ya da kardeşiyle evlenmek zorunda olmasına ise sinirleniyordu. Carl'ın ona bakan kıskançlık dolu gözlerini hatırladı Hilofry, Amelina'ya dokunmuş olabilirdi ama bu kadını asla mutlu edemezdi bunu biliyordu. Kardeşinin arası kadınlarla daima daha iyi olmuştu, Amelina'yı ona bırakıp kenara çekilecekti ama şimdi bunu düşünmemeliydi. Sadece Amelina'nın yanında olmalıydı. Kız cansız bir şekilde kollarındaydı, elleri boynuna dolanmıştı ama onlarda kendisini bırakmak üzereydi. Hilofry bir an önce odaya gitmek istiyordu. Arkasından hızlı adımlarla gelen birisini fark ettiğinde onun kardeşi olduğunu anlaması çok zor olmamıştı.

"Neler oluyor Hilofry? Amelina neden kucağında ve baygın?"

Carl'ın soru yüklü cümleleri canını sıkmaya başlamıştı.

"Ne yapmamı isterdin Carl baygın bir kadını sürüklememi mi?"

"Hayır, Hilofry elbette bunu istemezdim ayrıca bunu sormadığımı biliyorsun bana cevap ver?"

Kardeşi gerçekten Amelina için endişeleniyordu, Amelina'yı onun kollarına bırakmamak için kendisini zor tuttu. Biraz daha onunla kalmak ve ona bakmak istiyordu. Şimdi onu Carl'a veremezdi. Bunu yapacak gücü yoktu.

"Bana bir şey sorma git babama sor ne sormak istiyorsan."

Hilofry'nin cümleleri sert ve kararlıydı Carl bir kez daha bakmadan ellerinden ve sorularından kurtularak odasının kapısının önüne kadar geldi şimdi her şey daha iyi görünüyordu gözüne Amelina kollarındaydı ve herkesten uzaktaydılar. Kapıyı omzuyla açarak içeri girdi odası çok büyüktü ve Amelina'nın burada rahat edeceğine inanıyordu. Onu büyük yatağının ortasına yatırdığında Amelina ayılmaya başlamıştı kıpırdanıyordu ve huzursuzdu.

"Hilofry?"

"Buradayım Amelina bir şey mi istiyorsun?"

"Evet Hilofry istiyorum."

"Ne istiyorsun Amelina hadi söyle yapayım iyi misin kendini iyi hissediyor musun?"

Ben onun için endişeleniyor muyum?

Amelina yavaşça araladığı gözleriyle karşısında endişeli bakışlarla onu süzen yakışıklı ve güçlü adamı gördü. Konuşamıyordu boğazı kurumuştu tüm ruhu demin duydukları karşısında cansızlaşmıştı hayatı baştan sona yalanlarla çevrili bir kadındı o, taptığı babası kötü kalpli ve iğrenç bir çıkarcıya dönüşmüştü dakikalar önce. Aşması gereken onlarca şeyin üstüne bir de ailesinin ne kadar iğrenç olduğunu öğrenmiş ve bununla mücadele etmek zorunda olduğu söylenmişti ona. Ama iyi de senelerce baba dediği bir adamı, sevdiği bir adamı nasıl olurda bir anda silip atabilirdi ki... Bu kadar acıyı hangi kalp kaldırabilirdi?

"Amelina ne istiyrosun hadi söyle beni endişelendirme."

"Seni istiyorum, beni öpmeni ve tüm olanları bana unutturmanı istiyorum ben bütün güzellikleri senin kollarında yaşıyorum senin yanında nefes alabiliyorum Hilofry."

Kalbime giren kılıcı söküp almak istemiyorum. Amelina beni öldürsün istiyorum. Sözleriyle, aşkıyla, tutkusuyla, acısıyla...

Güzel ve Cesur Kadın  Where stories live. Discover now