5. Plán výletu

177 9 0
                                    

Naomi
Chvíli jsem se dívala na dědu a přemýšlela jsem, jestli mi to chtěl někdy říct. Tak asi ne. Esme s úsměvem přikývla a postavila se vedle mě.
,,To jsem netušil." Procedil ledově táta a svůj pohled zabodával do nich. ,,Ano. S Esme budeme mít za dva dny výročí našeho společného žití, takže nás to napadlo. Sarah a Will teď bydlí ve Francii v Paříži. Byl to můj nápad a Esme jsem to nabídl před pár dny.
Oba dva taky víme, že je tu nechceš a Naomi by je nenechala samotné, takže vezmeme ji i Tlapku a Černošku. Uděláme si výlet a ony můžou pár dní zůstat u Sarah a Willa." Emmet se uchechtl nad jejich jmény, ale jinak se k tomu nevyjadřoval. Táta bez jakýkoliv komentářů odešel a nezapomenul prásknout dveřmi.
Přemýšlela jsem. Sarah jsem dlouho neviděla a ráda bych ji viděla. Willa taky. Z mé strany nebyl žádný problém.
,,Naomi? Souhlasíš s tím?" Přikývla jsem slabě a děda se usmál. ,,Kdy pojedete?" Zeptala se Bella a Alice zmizela pravděpodobně do mého pokoje. ,,Zítra." Už?! Tak to abych si zabalila ty věci. Alice! Vyletěla jsem za ní a uslyšela za sebou několikanásobný smích.

Esme
S Carlislem jsme se vydali do našeho pokoje. Chtěla jsem si začít balit, ale on měl asi jiný program. Vzal si mě do náruče a já se rozesmála.
,,Carlisle! Musíme si zabalit!" Vykřikla jsem a snažila se dostat z jeho sevření. ,,Na to budeme mít času." Zamumlal a políbil mě. Nechala bych si to líbit, ale doopravdy jsem to chtěla mít za sebou.
,,Až to udělám, tak budeme mít času dost na vanu." Dostala jsem se pryč z jeho sevření a usmála se na něj. Běžela jsem do šatny a vzala si kufr. Začala jsem si tam skládat oblečení, dokud se tu neobjevila Alice, která vzala i Carlislův a házela do něj jeho oblečení a mé oblečení do mého. Opřela jsem se o jeden stolek a začala se na ni dívat. Carlisle, který přišel, se rozesmál a objal mě okolo ramen.
,,Tak jak vidím. Nemáš co dělat, že?" Přikývla jsem a políbila ho. Ten jsem ho já vedla do koupelny, protože jsem věděla, že to Alice zvládne sama.

Eleanor
S Mayou jsme se stavily u rady. Maya nastoupila jako nástupce a byla Betou. Nějaká Emílie byla Alfou. Proč sakra nedají Mayu jako Alfu. To ona byla druhá nejsilnější. Ne.... Oni tam dají nějakou..... Nebudu se radši k tomu vyjadřovat.
Maya tam byla a uvedla, že vlastníme dva draky, o které se stará Naomi. Rada nebyla ráda, ale nakonec to přijala. Byla jsem ráda, že aspoň tyhle draky nezabíjí. Pořád platil ale zákon o tom, že musíme zabíjet draky. Byla to hovadina, protože draci jsou s některými čaroději spojeni a jsou nejsilnější bytosti.

Nick
Nedokázal jsem racionálně přemýšlet. Byl jsem tak naštvaný. Ne na Naomi, ale na tu... Tlapku a Černošku. Ty vole, oni je nechají žít, jen protože je Naomi s nimi nějak spojená.
Lovil jsem a přemýšlel nad Nellou. Tak moc mi chyběla. Ten její úsměv, doteky, polibky... Kdybych nebyl upír, brečel bych. Kdybych věděl, jak se zabít, zabil bych se, abych mohl odejít na onen svět za ní. Jestli tam vůbec ještě patřím.

Nesmrtelná trojkaWhere stories live. Discover now