26. Úplné prozrazení

142 8 1
                                    

Naomi
,,Cam...?" Zeptal se Sam a udělal dva kroky dopředu. Nandala jsem si je a pohlédla znovu na ně. ,,Je mi to líto, neměli jste se tohle dozvědět a nejhorší bylo, že jsem vám musela lhát. Chtěla i nechtěla. Chtěla jsem, aby se to nikdo nedozvěděl a nechtěla, že jsem chtěla být sebou." Upírali na mě svůj pohled.
,,Kdo teda jsi?" Zavrčela Leah a Sam po ní hodil pohled, aby se zklidnila. ,,Nejsem Camilla Woodová. Měla jsem tolik jmen, aby se to moc lidí nedozvědělo, tohle ani není moje podoba. Tolik podob..." To poslední jsem zašeptala.
,,Kdo jsi, když nejsi Camilla." ,,Naomi..." Vzdychla jsem a do očí se mi vrhly slzy. ,,Naomi Cullenová. Dcera čarodějky Nelly Cullenové a Nicka Cullena." Skoro všichni otevřeli překvapením pusu. ,,Já to tušil, tak moc si mi ji připomínala, i když jsi vypadala jinak, tak stejně." Řekl Seb.
,,Omlouvám se, ale já musela. Nemohla jsem..." ,,Co si nemohla? Nechtěla si nás taky náhodou zabít? Možnost by to byla!" Leah to nevydržela a ani já. Přeměnila jsem se na svou pravou podobu. Seb kývl, už mě poznával.
Otočila jsem se a rychle vyběhla ke mně domů. Jakmile jsem přeskočila řeku a běžela dál, pořád jsem je slyšela. Někdo mě chytl a zastoupil jim cestu. Cullenovi, to to chybělo.
,,Carlisle?" ,,Same, informace o tvém přestupu na naše území nebyla řečena." ,,Carlisle. Ano, vím, ale koukni na ni." Otočil se na mě a vyvalil oči.
,,Naomi?" Všichni začali vykřikovat mé jméno a já byla v několika objetí. Viděla jsem, jak smečce klesla hlava. ,,Naomi byla Camilla Woodová. Promluvte si s ní." Zmizela a mě slzy tekly proudem.
Klesla jsem na kolena a všichni vykřikli překvapeně mé jméno. Nebolelo mě nic, jen jsem se potřebovala vybrečet. Někdo mě objal... Byla to babička s Alicí a uslyšela jsem Edwardův hlas, jak mluvil k ostatním a vysvětloval to.
Děda si mě pak vyhodil do náruče a všichni se vydali k nim domů. Babička běžela vedle nás z leva a Alice z druhé strany. Děda mě položil na pohovku a Rose mě přikryla dekou. Seděla jsem mezi babičkou a dědou. Po chvíli, co jsem přestávala brečet, mě děda objal a začali se ptát.

.....

Naomi
Zůstala jsem u nich a zodpověděla na všechny otázky, nezlobili se a já za to byla ráda. Potom jsme se chvíli dívali na televizi, když jsem začínala usínat.
Usnula jsem celkem brzy a poslední, co jsem slyšela, bylo Alicino hudrování.

Nesmrtelná trojkaKde žijí příběhy. Začni objevovat