*Забранена любов от Magconthebest

73 5 2
                                    

Бг уатпад се завръща с некадърно фентъзи...отново.

Героинята ни днес се казва Атина Сноу и е принцеса на Кингленд. Кингленд.(Оригиналност бе, хора.) Атина, разбира се, започва да обяснява как е толкова трудно да ти принцеса и че родителите й искат да я женят за някъв пич от семейство Уилямс. Дава ни се информация, че бфф-то на Атина е прислужницата й - Кортни.

Също така ни се дава най-точното географско положение евър:

Също така ни се дава най-точното географско положение евър:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Въх, въх. Не че знаем къде е този град, в който живееш, така че това описание е безполезно.

Появява се жениха (Аполо), разменя две реплики с Атина, нахвърля й се и после си тръгва. И после се появява Кортни, която явно е шпионирала зад вратата, щото пита как се целува Аполо.

На следващия ден (Събота) бащата на Атина я праща при ковача да му даде някъв списък. Краля кара принцесата да отиде при ковача. Не е като това да не е работа за принцеса и да може да прати някой от придворните. Както и да е, кралят й казва да внимава със селяните, но не изпраща стражи с нея. (?? Ковачът може много лесно да я отвлече и да иска подкуп или нещо подобно, всъщност всеки селянин може да се опита да я убие. Толкова ли нямат стражи или придворни??)

Вече при ковача Атина без да иска се блъска в чирака му - Камерън Далас. Хубаво, ама не можеше ли да му се промени името и да не звучи толкова съвременно?? Има принцове, принцеси, пич на име Аполо и кралството се казва Кингленд, ама в същото време Камерън Далас си е Камерън Далас??

По-късно същият ден, Атина си се разхожда ей така без стражи в града и вижда Камерън, който ще ходи да плува. (...Първо, още не знаем нищо за държавното устройство на Кингленд. Второ, ако има море, значи има пристанище и би трябвало да има стражи, ама явно в тва кралство такива няма.)

Атина, разбира се, отива с него, въпреки че не може да плува. Господи, жено, принцеса си, наследница на трона, тоя случаен селянин може да планува убийството ти, тъпа ли си??

Ревюта и Наградите УаскариWhere stories live. Discover now