*Животът на една тинейджърка от Kalina2004

50 5 1
                                    

В тая история има канибали, нужно ли е да казвам повече?

Днешната ни пача е Габи, няква 14 годишна патка от Пловдив, чийто родители са разведени. Виждате ли, това толкова я садва, че използва емотиконка на разбито сърце. Габчето има леля в Австралия, която я кани на гости и.....:

Първо, ще обърна вниманието към емотиконката на дърво до думата "къща"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Първо, ще обърна вниманието към емотиконката на дърво до думата "къща". Второ, как?? КАК, ПО ДЯВОЛИТЕ, ОТИВАШ ДО АВСТРАЛИЯ БЕЗ РОДИТЕЛИТЕ ТИ ДА РАЗБЕРАТ? Жено, на 14 си .... Имаш нужда от разрешението на родителите, за да напуснеш страната, а ти искаш да ходиш на друг континент. Кат казах, кой ти даде виза?? За да си изкарат виза трябва почти 20 дни чакане, да декларираш, че има поне една минимална сума пари в наличност и в някои случаи - интервю, ако смяташ да стоиш за по - дълъг период. Също така самолетните билети са над 1000 евро, но ще предположа, че лелята го е платила .

Габито пристига в Сидни и леля й съобщава на майката този факт. Майката не изглежда кой знае колко ядосана, че дъщеря и е отишла да друг континент сама. (Без коментар.)

Пачата се записва на курсове по сърф и празнува Коледа....., въпреки че е юли месец. # логика

Габчето пада от сърфа при състезание и изпада в кома за 30 дни (Тя твърди, че не е било кома, а е било в следствие на счупеният крак..... Отново # логика). Заради тоя случай Габито трябва да се върне в България и е много садната от тоя факт. CAлза пуснах :(

А и кракът на патката още е счупен.

И оттук нататък историята....... ъмм, как да кажа, сякаш е минала на наркотици и няма идея ко прай.

Самолета катастрофира. На някъв забравен от бога (Териии!!?) остров. Пълен с канибали. *удря си главата в масата * *прочита отново тая част от историята* *отново си блъска главата*. Та да продължим:

Оказва се, че единствените оцелели от 260 пътника са:

1 ) Главната ни патка, която има счупен крак и до ся е била в кома.

2 ) Някакво БЕБЕ.

Не, просто не. Няма шанс бебето да оцелее в катастрофата, която е убила всички останали, просто нe.

Канибалите започват да пекат бебето над някав огън. *въздиша* Пачата тръгва да го спасява, обаче пада и започват да пекат и нея над огъня. Въпреки че ръцете и краката й са вързани, успява да вземе джобно ножче от джоба си, да грабне (още живото и без никакви изгаряния) бебе да избяга.

Всъщност как изобщо има канибали на тоя остров? Те са единствените на него, ако наистина бяха канибали, то щяха да се избият взаимно, защото няма друга храна.

Но нека продължим с историята, че нямаме цял ден.

Телефона на Габито е оцелял при катастрофата. (Не!) И има цели 6% батерия, които пачата използва, за да види часа, който дори няма да е един и същ, защото може да са в различна часова зона и не е като да й е от полза (точно 16:32 е , ако ви пука.) и да се опита да звънне за помощ (...) Открива с изненада, че на (почти) безлюдния остров няма обхват. (What a shocking surprise!)

Патката и бебето се скриват в няква пещера и Габинцето успява да запали огън и....

Как така Румена е на три? Нали уж беше бебе? Защо 3-годишното е толкова спокойно? Сериозно ли ще оставиш същото 3-годишно само в няква пещера?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

...Как така Румена е на три? Нали уж беше бебе? Защо 3-годишното е толкова спокойно? Сериозно ли ще оставиш същото 3-годишно само в няква пещера?

Габриела намира някви боровинки и се връща в пещерата, за да види, че Румена я няма (Лол, интересно.)

Тая Габи не беше ли на 14? Кво е тва спокойствие? Само аз ли мисля, че ако си един от двама оцелели при самолетна катастрофа, ще си поне малко паникьосан???

Оказва се, че Румена заседнала под някъв камък, щот я било страх от няква змия. Същата змия изведнъж се намира на врата на Габи, която кара 3-годишното да я убие. Румена убива змията (преди малко беше супер изплашено, но явно тва са подробности) и двете лягат да спят.

И се оказва, че всичко тва е било само сън, което е супер тъп плот туист и прави историята дефакто безполезна.

Уаскарии тайммм........

Най-нелогична история!

Какво, по дяволите, прочетох току-що?: Канибали.

Dramatic Change in the PlotTM.: Всичко е било ~~ сън ~~.

Какво е реализъм?: Габито си взима партакешите и отива до Австралия.

Ревюта и Наградите УаскариWhere stories live. Discover now