*Моят живот от vampire_stories

53 5 2
                                    

It's vampire time!!

Нашата история започва с...

Ква е тая Аглая? Къв багаж? Ква таз леля Анн? Главната пача да не е сираче? Поне знаем, че името и е Катлин

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ква е тая Аглая? Къв багаж? Ква таз леля Анн? Главната пача да не е сираче? Поне знаем, че името и е Катлин. Тая Аглая е въх бързото дет си направи приятели.

Катлин успява да се блъсне в някъв пич (Hey there love interest, who is probably a vampire!). В един момент главната патка вижда някъв химикал на земята и решава, е е на пича дет се е блъснала (Как ще оцелее без химикал?), обръща се да му го подаде, но той е изчезнал.

Глава втора започва и аз още нямам базова информация за героите. Катлин се прибира вкъщи, за да открие бележка от леля си, че няма да се прибира, защото е нощна смяна. (Как не е командировка за 5 години бе?? Тва чудо.)

Горката Катлин трябва да прекара вечерта сама, защото Аглая е на някво парти. Аглая братовчедка ли е? Сестра? БФФ?

Изведнъж на вратата се появява съседа (Стефан, който е пича от по-рано и най-вероятно трябва да е Стефан от Дневниците на вампира.)

(

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(...) Аз ще остана без коментар.

Катлин се опитва да счупи вратата и крещи за помощ. (Жено, не мисля, че някой ще те чуе.) Изведнъж пича, дет счупи врата на Стефан, се появява (ще предположа, че е Деймън) и започва да мрънка за тва, че предпочитал да го наричат "злодей" вместо психопат. (В въх смотаните претенции.)

Ревюта и Наградите УаскариWhere stories live. Discover now