Bad Boy от Lilly_Bang

40 4 2
                                    

Дами и господа! Представям ви, най-оригиналното заглавие в БГ версията на Уатпад-Bad Boy.

Запознайте се с Алекс Кенбърн, тя е с руса коса и светли очи, живее във Флорида и до там се изчерпва характера й. /Освен дребничкият факт, че е огромен stalker, но това е пренебрегнато от автора, така че ще го пренебрегна и аз..... тоест както всички знаят, ще мрънкам за това до края на ревюто./

 Та, тя си живее мирно и спокойно във Флорида, /никой не знае точно в кой град, но това са подробности/ докато в съседната къща не се нанася ново семейство, цитирам "Новодошлите бяха мъж, жена и двама братя близнаци - Стивън и Даниел." Такъв уникален начин на писане, с отношение към детайла, направо на нивото на световната класика.

 Алекс не пропуска да спомене, че Стивън е по-сладкият от двамата и става изключително ясно, че той трябва да е любовният интерес а.к.а. The Bad Boy.

Та на следващият ден Алекс, близнаците и Сали отиват на (кошмарно скучно) кино. Там Даниел се опитва да заговори главната ни героиня, но тя го отрязва и през цялото време говори със Стивън. (Добре , че хората в киното са нямали нищо против някви тинейджъри да им мрънкат на главата.) 

 След тази (о, колко важна) случка, всички отиват на пица, където Даниел се опитва да целуне Алекс, но тя се отдръпва и му крещи, че е извратеняк. Сигурно си мислите, че тая случка ще принесе с нещо към сюжета-примерно любовен триъгълник между двамата близнаци и главната ни героиня. Всъщност няма такова нещо, тая целувка се споменава точно веднъж и няма абсолютно нищо общо с развитието на сюжета или героите. Случайни неща се случват, само защото трябва да се случва нещо! Йейй!! 

На следващият ден е school time! Та, Алекс върви до училището с Даниел (с който се сдобриха набързо и който изчезва безследно след тази глава). Стивън, обаче върви с Мелани (Кучката на училището™, буквално е наречена така в историята) и това е толкова важно, че всички решават , че Стивън е влюбен в Мелани. (Имам предвид, кой не се влюбва в човека, с който е вървял до училище точно един път?) Но, разбира се, защото това е БГ Уатпад™. Стивън наистина се влюбва в Мелани. Всъщност той е толкова влюбен в нея, че я кани на разходка до някаква поляна. Разбира се, Алекс The Stalker™ подочува разговора им. Отгоре на всичко решава да го причака пред тях и се случва следният разговор: 

"А - Хейй, каква изненада да се видим пред вас. 

С - Да така е.... ум може ле сега да....

Ревюта и Наградите УаскариWhere stories live. Discover now