Любовта към брат ми от 172002

214 24 2
                                    

Шокираща новина - все още сме живи и все още пишем тия глупости.Та ся към ревюто.

Между другото тази история беше препоръчана от нашата искрена и добра приятелка-Кристина.Затова ние посвещаваме тази глава на нея и се молим да не ни убие!!!

Първото нещо, което се случва е, че Тифани ни съобщава , че майка й ще се жени отново.Питате се коя е тая Тифани и що трябва да ви пука за нея? Ами , и аз ,ама живота е жесток , така че продължаваме...

Та , Тифани вече е срещнала годеника на майка си , който нарича чичо Джон. Но не й сина му , с който е изключително важно да се запознаят на сватбата.Няма никаква логика в това , ама ся.Сватбата ще състои на няква поляна и Тифани не е много впечатлена от това така че имаме нещо общо. Та , най - сетне Тифани среща доведеният си брат а.к.а. The Love Interest tm а.к.а. Самуел , който е секси /какъв шок!/

Оказва се , че майката на Тифани се казва Стефани. Запомнете това , оказва се важно по-нататък.Тя и "чичо" Джон ще прекарат вечерта в някакъв скъп хотел в Чикаго , та главната пача ще трябва да прекара вечерта сама с Любовният интерес в твърде малкият им апартамент , толкова малък , че ще трябва да делят стаята й.

Цитирам мнението на Тифани по въпроса - "Аз по-скоро се боях от това на следващият ден във вестниците да не пише "Момиче изнасили доведеният си брат , докато майка и и новият и баща се наслаждават на първата си брачна нощ.""

Chill woman.Не си толкова важна ,че да те споменават във вестниците в Чикаго.

Та Самуел /да не му забравите името/ и Тифани гледат някав филм , дет тя се оплаква , че е гледала много пъти и изведнъж тоя идиот я пита " Какво ли правят татко и леля Стефани в този момент?"

Не знам Банануелтм , какво могат да правят в точно този момент баща ти и леля Стефани? Те само си играят фризби и ядат Nesquik тм и също така са на шопинг в първата си брачна нощ.

#даситъп

Та , тръгват да си лягат в една стая /ако сте забравили/ , той пита къде е банята , за да се преоблече , ама Тифани му казва , да се преоблече пред нея и после се възхищава на невероятното му тяло и между другото спомена , че има гадже.

Да бе, разбрахме, момиче, искаш да спиш със Самуел и не ти пука за гаджето ти.

Та , на следващата сутрин звънни на горе-споменатото гадже , а първото нещо , което той и казва , че иска да скъсат.Много nice от негова страна.

Ревюта и Наградите УаскариWhere stories live. Discover now