NCT Lucas ~ jaloezie

108 5 1
                                    

"(Y/N), je moet echt komen! Het wordt het feest van het jaar!" riep mijn beste vriendin. We zaten op haar kamer te praten over van alles en nog was, maar toen moest dit onderwerp natuurlijk weer omhoog komen.

Ik rolde mijn ogen. "Ik ga liever niet. Je weet dat ik daar waarschijnlijk niemand ken."

Het was haar beurt om haar ogen te rollen. "Ik ben er toch. En daarnaast misschien komt Lucas ook."

Lucas was de oudere broer van mijn beste vriendin en om eerlijk te zijn, ik had een enorme crush op hem. Ik had het mijn beste vriendin nooit verteld, maar ik geloof dat ze het ergens wel wist.

Plotseling ging de deur open en Lucas verscheen in de deuropening. "Ik hoorde mijn naam?"

Mijn beste vriendin knikte. "Ik vroeg me af of je ook naar het feest kwam?"

Lucas schudde zijn hoofd. "Nee, je weet dat ik die gast die het feest organiseert niet mag." zuchtte hij.

Degene die het feest organiseerde was Mark Lee. Ik denk dat Lucas gewoon jaloers is op Mark, omdat hij bij een groep zat waar Lucas niet bij hoorde. Maar het was waarschijnlijk lastig voor mijn beste vriendin, want zij had een crush op Mark.

Mijn beste vriendin probeerde hem over te halen. "(Y/N) gaat ook!" riep ze enthousiast. Ik keek haar boos aan en sloeg haar tegen haar arm. "Wat doe je?" siste ik.

Lucas ogen werden groot en hij dacht na. "Echt? Uhm, nu je het zegt, een feestje zo nu en dan is wel leuk." Ik keek hem verbaasd aan en mijn beste vriendin deed hetzelfde.

Waarom veranderde hij zo snel van gedachten?


(Lucas POV)

Ik verliet de kamer met een rood gezicht. Zou ze het door hebben gehad? Ik hoop van niet.

Maar die gedachte aan haar op zo'n groot feest. Er zouden waarschijnlijk een heleboel jongens om haar heen staan. Alleen bij die gedachte kromp ik al ineen. Dat mocht echt niet gebeuren.

Natuurlijk ging ik naar het feest als zij ging. Ik zou zorgen dat niemand haar van me afpakte. Ook al zou het niet echt afpakken zijn, want ik had niets met haar. Nog niet. Ik hoop nog steeds op die ene dag dat ik haar eindelijk durf te vertellen wat ik voor haar voel. Maar die zou waarschijnlijk niet snel komen. Tot die dag moet ik zorgen dat ze met niemand anders iets kreeg.


(Y/N POV)

"Serieus het staat je mooi! Alsjeblieft, voor mij?" Mijn beste vriendin had me een op knielengte, rood jurkje aangesmeerd. Het had een hartvormige bovenkant en aan de onderkant liep hij iets wijder uit.

"Ik dacht het niet. Ik voel me echt overdressed!" riep ik. Ik keek nog eens in de spiegel. Het jurkje stond me wel, maar ik dacht niet dat iemand anders er zo bij gaat lopen.

"Geloof me nou maar, iedereen doet het. Ik doe het toch ook?"

Ik zuchtte. Moest ik echt toegeven? "Ik weet het-"

Op dat moment ging de deur open en Lucas stapte naar binnen. "Zijn jullie bijn-" Zijn blik viel op mij en zijn mond viel open.

Ik keek hem aan met een trieste blik. "Zie je nou wel?" zei ik tegen mijn beste vriendin. "Ik zie er niet uit. Ik moet me nog even omkleden." Ik pakte mijn normale kleding van de grond af, maar toen voelde ik een hand op mijn schouder.

"Nee!" Het was Lucas, die me nog steeds met grote ogen aankeek. "Ik keek zo omdat je er geweldig uit ziet. Je hoeft niet om te kleden, ga zo."

Ik werd rood tot op mijn oren. "Dank je." mompelde ik.

K-pop OneShotsNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ