Capitolul 6

707 41 0
                                    

Betty POVESTEȘTE

-Miezul nopții-

Respirând adânc și cu telefonul in mână, stând în fața geamului, la fel că Truker. Ne priveam. Într-un final deschid telefonul și îl apelez.

"Ai sunat la Cole. Daca este vreo urgență, lasă un mesaj vocal după 3 secunde."

Până și celălalt telefon este închis. Închizând ochii și încep să îi spun ce am de sus. După ce am terminat, îmi iau ghiozdanul și mă strecor până la balconul lui Truker.

Truker: Pregătită?

Betty: Mereu am fost.

Zâmbind amândoi, ieșim din camera lui. La el acasă nu este nimeni așa că puteam să mergem liniștiți. Îndată ce ieșisem din casă, Truker deja chemase un taxi ce ne dusese până la aeroport.

Nu îmi pasă ce va spune mama. Vreau doar sa fiu aproape de Cole și să aflu ce se întâmplă. Nimeni și nimic nu mă poate ține departe de el.

Cole POVESTEȘTE

-Dimineața-

BEEP... BEEP... BEEP..

Oftez. Doar oftez. Respirând foarte adânc deschid ochii și privirea mea era fixa pe geamul însorit. O noua zi, altă chinuială.

Mă ridic în șezut, pe marginea patului și mă uit la telefon. Era ora 08:14. Văzând câteva apeluri nepreluate, dintre care unul vocal de la Betty.

"Nu prea am vorbit în ultimele zile. Nu pot sta liniștită. Imediat ce voi închide apelul voi pleca spre tine împreună cu Truker. Bine că nu ai răspuns la apel, altfel mă opreai."

Dumnezeule, e culmea cate o data fata asta. După ce am ascultat tot vocalul o sun. Dar după a treia încercare răspunsese.

Cole: Ai ajuns deja?

Betty: Da. Tocmai am ieșit din aeroport.

Cole: La fix te-am sunat. Bine.. îți dau adresa prin mesaj unde sa vi.

Betty: In regulă, aștept.

Îndată ce închid apelul ii trimit mesaj cu adresa hotelului unde sunt cazat. După ce i-am dat mesajul, imediat m-am dus la baie și dulap pentru a mă pregăti.

In numai 20 de minute primesc mesaj tot de la ea că este in fața hotelului. Ies val vârtej din cameră și cu ajutorul liftului ajung repede la parterul hotelului. Ieșind afară, privirea mea era după fata mea blondă dar cei 2 se aflau în spatele meu.

Doar o îmbrățișare și un mic sărut intre noi doi apoi mergând la recepție sa își ia o camera Truker, pentru că Betty va sta la mine, logic.

Cole: Ți-am spus că nu vi după mine..

Betty: Ce puteam să fac? Nici macar nu vorbeam..

Cole: Ai dreptate. Nu aveam timp. Lucrurile au luat-o din nou razna..

După ce Betty cu Truker și-au lăsat bagajele în camere, mergem împreună la restaurantul hotelului. Toți 3 alegând meniul de mic dejun.

Cole: Lorenzo o plătește pe Penelope sa scape de propria fiică. Lorenzo îl plătește pe Dylan pentru afacerile lui murdare. Lorenzo o plătește pe mama sa scape de parcul cu rulote al șerpilor.

Betty: Dumnezeule..

Cole: Și chici ce? Lorenzo a cumpărat restaurantul la care tata a fost angajat și luam mereu milkshake, tot el a cumpărat clubul șerpilor, parcul, primăria.. și sunt mult mai multe.

Truker: Credeam că este doar problema cu locuința lui Cheryl..

Betty: Și eu la fel credeam.

Cole: Cheryl incendiase casa. Aflase de toate astea și mai ales de mama ei..

Cheryl POVESTEȘTE

Cheryl: Bun. Te-ai trezit, dragă mamă roșcată..

Mergând pe lângă patul in care se afla ea. Cu arsuri de gradul 3 pe corp, prinsa in aparate medicale și masca de oxigen. Nu îmi pare rău pentru ce am făcut.

Cheryl: Am să îți spun niste lucruri înainte să ieși din acest salon și să te întorci în noua casă..

O priveam atenta în ochi. Iar ea parca părea speriată de prezența mea.

Cheryl: Tu trebuie doar sa spui că a fost un.. teribil.. tragic.. accident.. și că m-ai salvat pe mine.

Mă privea foarte încruntată la minciuna la care va trebui sa o spună. Privirea mea tot era ațintită in ochii ei, în timp ce îmi apropii capul de al ei.

Cheryl: Ești o mamă bună..

Sarcastică spunând, ating ușor furtunul de oxigen, strângând-un din ce in ce mai tare.

Cheryl: Daca cineva va afla de adevărata moarte a lui tata, mai ales de incendierea locuinței și rănile tale, nu îmi va fii frică sa te arunc în apoi în foc. Dar de data aceasta, te voi lăsa acolo.

Revenind la postura de fată cuminte și zâmbet pe buze, las furtunul in pace pentru a lua aer.

Cheryl: Acum totul va fi diferit. Pentru totdeauna. Ai grija de tine mami, te pup.

Spun foarte fericita in timp ce ii mângâi capul, adică doar pansamentul..

Darkness || Part.2 O VarăWhere stories live. Discover now