Capitolul 25

606 39 11
                                    

Cole POVESTEȘTE

O priveam. O priveam cum se zbate în mașină și plângând, țipând că vrea să plecăm amândoi și să fim in siguranță. Plângând odată cu ea, o priveam cum roțile mașinii o îndepărtează de mine. Poate va fi ultima imagine a mea cu ea. Sau ultima amintire..

Cheryl: Cole..

Cole: O voi mai revedea?..

Cheryl: Ce întrebare e asta? Normal. Nimeni din noi nu va muri. Până la urmă avem un plan bun.

Cole: Pregătește-ti arcul roșcato, spun hotărât și pornind spre pădure.

Cautandu-l cu privirea pe tata, o zăresc pe Penny ce tocmai împușcase un om în cap. Se mișcă bine tipa.

Cole: Unde este Dylan?

Penny: In pivniță.

Nici nu mai stau pe gânduri și fug către micuța căsuța ce de fapt ascundea o pivniță.

Betty POVESTEȘTE

Cu gândul la restul ce se afla in locul din care am plecat, cu ochii umflați din cauza plânsetului, observ cum mașină în care mă aflu se oprește. Șoferul, fiind un băiat din mafia strigoilor, deși nu știu de mafia asta.

Acel om mă ajutase să mă dau jos din mașină, îmi pusese un palton lung și gluga pe cap, pentru că efectiv arătam groaznic și slăbită.

Intrăm amândoi în hotel, glonț către lift că și cum nimic nu s-ar întâmpla. Îndată ce ajungem la etajul 6, mergând în capătul holului, el deschide ușa la numărul 4. Acolo o observasem pe mama ce stătea stresata și cu privirea pe geam.

Vazand-o, văzându-ma, amândouă sărim în brațele altuia și începem să plângem. Dorul ei și frica mea, făceau o echipa buna facandu-ma sa cad în brațele ei, la picioarele ei. Repetănd încontinuu că îmi pare rău că am plecat de acasă și mințind, simt cum inima mea este spulberată.

Alice: Scumpo, liniștește-te. Totul va fi bine..

Betty: C-Cole a rămas acolo..

Alice: Știu, ăsta era planul. Calmează-te, îți promit că se va întoarce..

Cole POVESTEȘTE

Gâfâind și foarte amețit, abia stând în genunchi, auzeam foarte bine țipetele și plânsetele mamei. Trebuie să mă duc urgent la ea.

Știind că în ultima cameră din capătul coridorului se află, mă ridic din genunchi cu ultimele puteri pe care le mai am. Cu mâna pe pulpa piciorului unde îmi curgea sânge neștire din cauza glonțului intrat, iar cu cealaltă în partea dreaptă a abdomenului, cu urmele de sânge pe care le as in urma mea, intr-un final ajung la acea cameră.

Nervii mei și amețeală devenea din ce in ce mai mare când îl văd pe Dylan într-o baltă de sânge, mama fiind lângă el încercând să îl trezească, fiind și ea pătată de sângele lui, iar Lorenzo ce ținea pistolul la capul mamei mele.

Cu mana tremurând și plină de sânge, pun mâna pe pistol și îl îndrept către el. Schimbând și el ținta, amândoi eram ațintiți de pistol.

Cu frică, o observăm pe mama ce se uita la mine. Observând că am ajuns la capătul puterilor și că sfârșitul meu este aici. La fel ca Dylan.

Închizând ochii apăs pe trăgaci fără să mai stau pe gânduri. Din cauza șocului ce îl provocase zgomotul pistoalelor, îl observ pe Lorenzo căzând la pământ.

Cu durerea in piept din cauza glonțului al lui Lorenzo, apuc sa spun prin stație că Lorenzo este la pământ în pivniță. Dar nu mai apuc sa repet pentru că durerea mă pună în genunchi și cad la picioarele lui Dylan.

Având privirea întunecată și văzând-o pe mama și mai disperată că este pe cale să își piardă băieții, închid ochii încercând să uit de durere..

Cheryl POVESTEȘTE

Truker: Atât de repede?

Penny: Înseamnă că ceva s-a întâmplat acolo.

Truker: Mă duc.

Cheryl: Nu! Ești nebun? S-a dus deja FP și cu restul. Trebuie sa îi așteptăm.

Toți 3 rămânem blocați până când auzim cum trosnesc crengile copacilor ce erau pe pământ.

Toni: Bombshell? Aia nu este mama ta?

Uitandu-ma către acea direcție, o văd pe mama cu părul ciufulit și indepartandu-se de noi atingând fiecare copac.

Cheryl: La dracu! Până aici.

Cu arcul încărcat și fugind către ea, luând poziția, tip la ea sa se opreasca. Privindu-ma plângând și speriată.

Penelope: Scumpo, haide acasă. Sa plecăm de aici!

Penny: Eu i-am aranjat părul!

Cheryl: Noua ta acasă este lângă tata, și Jason..

Penelope: Poftim?..

Cheryl: Știi care este diferența dintre tine și Jason?

Penelope: Dragă..

Cheryl: Că el este în rai. Iar tu și tata in iad.

Cu astea spuse săgeata ce ii dădusem drumul se oprește în piept chiar la inimă. Căzând la pământ, o văd cum își dă ultimul duh apoi plec de langa ea.

Truker: Doar nu..

Cheryl: Oricum nu îmi păsa.

Toni: Uitați!

Privind toți catre direcția în care arată Toni, îl vedem pe FP ce îl ținea în brațe pe Cole. Plin de sânge, nemișcat și aproape mort.

Penny: La naiba..

Penny: La naiba

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Darkness || Part.2 O VarăWhere stories live. Discover now