SFÂRȘIT

630 28 13
                                    

Uau! Deci uaaau! Prima oară când am scris volumul 1, nu credeam ideea asta va ține mult. Nu credeam va fii așa votată și interesantă.
Sincer, mie îmi place foarte mult serialul RIVERDALE (nu mai rezist până în octombrie la al 3 lea sezon). Serialul îl știu de la o colega de liceu, primul episod l-am văzut vara trecută. M-i s-a părut extreeeeeem de plictisitooooooor. Și după câteva luni, pentru tot terminasem alt serial, am zis totuși văd până la urmă ce este cu serialul RIVERDALE. Și.. dragoste la a doua vedete a fost. 😂😂

Am avut foarte multe persoane care mi-au scris in privat , nu sunt ideile mele, mulți fac acest lucru, de a face o carte despre serial. Da în regulă, toți fac pentru toți au imaginație. Am primit foarte mult hate. Și nu înțelegeam de ce. Doar făceam o carte bazata pe serial și luasem doar personajele? Tot ce este in prima și a doua carte, toate cuvintele, conversațiile și întâmplările sunt idei PROPRII. In afara de moartea lui Jason, moartea lui Clifford și incendierea casei Blossom.

Lăsând lucrurile rele, vreau sa mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat ați citit și ați stat cu sufletul la gură pentru următorul capitol. Va mulțumesc foarte mult v-ați scris părerea despre carte (m-a ajutat foaaarte mult) și pentru cuvintele frumoase.

In fiecare carte pe care o termin scriu un ultim capitol cu mulțumiri. Deci mulțumesc!

Idea bazata pe serialul Riverdale a ajuns la final. Și mă bucur am ajuns până aici cu 2 volume și interesante.

Daca mai doriți cărți scrise de mine, vizitați profilul, follow și veți afla de cărțile noi. Apropo deci stați geana pe profil că vine ceva nou în curând.

THANK YOU GUYS!!!!
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

- HeyImDarky

2018

Darkness || Part.2 O VarăWhere stories live. Discover now