I Poglavlje

22.2K 681 90
                                    

    Posle jebanja nema kajanja, tako kazu zar ne? E pa nije tacno. Ja se kajem i to za sve pare. Ne kajem se zbog jebanja al se kajem zbog posledica. Sedim na WC solji i jebem sve po spisku i to redno. U ruci mi je stapić sa dve crvene crte. Znate šta to znači? Aha da sam jebala ježa u leđa. Koji će meni kurac trudnoća sad? O jebote ni momka nemam. A ni seks nisam imala odavno. Kad je zadnji put to bilo jebala te Dejana tvoja pamet?! Nisam devica Marija, mora da sam se seksala sa nekim. Al zašto se koji moj ničega ne sećam? Joj glava mi puca moram nešto da popijem.

  Spustim štapić polako, kao da je tempiranja bomba pa već svakog časa da eksplodira, na veš mašinu i krenem da trazim kafetin. Taman ga stavim u usta, setim se. Pa Dejana pizda ti materina da li si normalna? Trudna sam od kud znam šta smem da pijem. Ispljunem tabletu koja mi ostavi gorak ukus na usnama. Kod ginekologa ću sutra, danas je nedelja i prijatelj mi se ženi. O svadba e pa jebala me i ona. Moram da se sredim pa kod frizera i na sminkanje.

  Cica moja sminkerka se divi mom tenu, kaze prolepšala sam se zadnjih dva meseca,  a ja pomislim da je to od trudnoće. Nisam razmišljala uopšte bebu ću da zadržim, moja je. Samo jebem li ga ko joj je otac. Moram da se setim. Zavrsim spremanje za svadbu, pogledam se zadovoljno u ogledalo i krenem. Volim dobra kola, a moja bembara je dokaz toga.

   Vencanje u crkvi je bilo divno, mogla je mlada da me zaobiđe sa onim gađanjem bidermajerom direkt u moj nos. Al dobro. Ne volim pompu oko slavlja. Ja sam više za mirnije varijante. Brat i snaja me zezaju za buket koji sam uhvatila, ni to ne volim al se smeškam.

   Svadba je u punom jeku, svi ovde su ludi i otkačeni. Uzivam ali mi treba malo vazduha. Izadjem ispred restorana u tamnu noc, sjednem na ljuljašku i zapalim cigaru. Odjednom osetim dah na svom uhu dok neko drugi ljuljašku u mestu.
 

    -Crnooka....

   Taj glas...

     -Znamo li se?

  Okrene me brzo, umalo ne ispah sa ljuljaške i tad ugledam oči iz mojih snova. Bar mislim da je iz snova

   - Mene žene srećo ne zaboravljaju. Trebali opet da te jebem kao pre dva meseca na njihovoj veridbi pa da me se setiš?

  - O jebote, ti si tata.

  - Šta?

  -Trudna sam, beba je tvoja.

  Nikad nisam imala takta, jebiga. Nije trebalo ovako da mu kažem. Ma nije ni trebalo da mu kažem. Pade čovek kao pokošen.

  - E Dejana svaka ti čast, sad si usrala pošteno

  I sagnem se da vidim da li je živ, možda ga je infarkt spičio...

FeniksWhere stories live. Discover now