18. Kapitola

394 40 0
                                    

O niekoľko mesiacov neskôr

Celia

Každým dňom sa blížil termín jej pôrodu. Bola z toho dosť nervózna. Ležala na posteli zatiaľ čo sa Chris rozprával s malou. Len pred pár týždňami sa dozvedeli, že je to dievčatko a on už začal plánovať ako od nej bude odháňať nápadníkov. ,,Neboj sa princezná ja ťa žiadnemu nedám. Budeš iba moja a mamičkina,"povedal a pohladil jej už dosť veľké brucho. Malej sa to asi nepáčilo čo jej hovoril a tak začala kopať. ,,Vidíš Chris. Nepáči sa jej, že už teraz plánuješ čo urobíš keď bude mať 15 rokov,"povedala so smiechom. ,,Ale no tak princezná ja som to tak nemyslel,"povedal a tiež sa zasmial. ,,Tak to som zvedavá,"povedala a postavila sa. ,,Kam sa chystáš?"opýtal sa. ,,Skôr kam sa chystáme. Maddie a Jorge chcú niečo oznámiť rodine,"povedala a začala si obliekať po členky dlhé červené kvetinové šaty s trojštvrťovými rukávmi, ktoré jej zvýrazňovali brucho. Obula si sandále a mohli ísť. ,,Tak poď,"povedal Chris a spoločne sa vybrali k jeho rodičom. Ani nestihli zaklopať na dvere, ktoré im otvoril Drew. ,,Tu ste. Poďte ďalej,"povedal a pustil ich dnu. Vošli do obývačky v ktorej bola celá rodina. Sadla si vedľa Holly,ktorá len pred pár dňami porodila dievčatko menom Clarke Kasia. Bola veľmi rozkošná. ,,Chceme vám povedať, že budeme mať bábätko,"povedal Jorge. ,,To je úžasné,"povedala Cheryl a objala ich oboch. Celá rodina sa tešili na ďalší prírastok do rodiny. ,,Chceš ju na ruky Celia?"opýtala sa Holly. ,,Keď môžem?"opýtala sa. ,,Samozrejme a chcela som sa ťa opýtať nebudeš jej krstná?"opýtala sa Holly. ,,Bude mi poctou,"povedala a zobrala si od nej Clarke. Ukázala ako ju má držať aby jej nespadla a ona sa jej začala prihovárať. ,,Ahoj Clarke. Ja som tvoja budúca krstná. Ani sa nenazdáš a budeš po dvore behať s mojou dcérkou,"povedala a malá sa rozosmiala.

Chris

Pohľad na Celiu a malú Clarke bol nádherný. Už sa nevedel dočkať keď ju uvidím ako v náruči bude držať ich dcérku. ,,Idem ju nakŕmiť,"povedala Holly. ,,Dobre,"povedala Celia a podala jej Clarke. Celý deň ubehol rýchlo a oni sa okolo desiatej vybrali domov. Celia stála v nočne košieľke pred zrkadlom. Podišiel k nej a položil svoje ruky na jej bruško. ,,No vidíš hovoril som, že tu raz tak budeme stáť,"povedal a pobozkal jej vrch hlavy. ,,Mal si pravdu,"povedala a položila svoje ruky na tie jeho. ,,Neviem sa dočkať keď ju budem držať v náruči,"povedal. ,,Aj ja sa na to neviem dočkať,"povedala a zívla si. ,,Tak poď spať,"povedal jemne a spoločne si ľahli do postele a zaspali.

Nad ránom doňho začala štuchať Celia. ,,CHRIS!"povedala nahnevane. ,,Áno láska?"opýtal sa unavene. ,,Pred chvíľou mi praskla plodová voda,"povedala a jeho ako by trafil blesk a vyskočil z postele. ,,To bude dobré. Len dýchaj. Nádych a výdych,"povedal a začal sa rýchlo obliekať. Zatiaľ čo Celia vstala v kľude z postele a prezliekla sa. Zobral tašku a spolu vyrazili do nemocnice sv. Eleny. Zobrali ju na izby a on napísal rodine, že malá ide na svet. Po niekoľkých dlhých a namáhavých hodinách sa narodila.,,Ahoj. Som tvoja mamina a toto je tvoj ocko,"povedala Celia a usmiala sa. ,,Ako sa bude volať ?"opýtal sa otec. ,,Hope Lexa Lopez,"povedali naraz. ,,Nádherné meno pre nádherné dievčatko,"povedal mama.,,Milujem ťa Celia Amelia Lopez,"povedal. ,,Aj ja teba milujem Christopher Patrick Lopez,"povedala a pobozkala ho. Sú jedna veľká a šťastná rodina ako si to priali a to NAVŽDY.

Koniec

Ahojte pijavičky !
Tak máme tu novú kapitolu, ktorou sa tento príbeh končí. Dúfam, že sa kapitola bude páčiť vopred ďakujem za vote&comment&čítanie. Joker2559 ♡

Vampire LoveWhere stories live. Discover now