Capitolul 2

6.9K 271 39
                                    

Ma trezesc de dimineață pentru ca vreu sa vizitez putin împrejurimile. Merg repede la baie si fac un dus, iar apoi îmi aleg din sifonier o tinuta potrivita:

 Merg repede la baie si fac un dus, iar apoi îmi aleg din sifonier o tinuta potrivita:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Era vara si foarte cald afara, mi-am luat telefonul si am pornit sa vad împrejurimile...totul era foarte frumos in Seul nu am mai fost vreodată prin țări de prin Asia da a foarte frumos, iar oameni par simpatici. M-am plimbat putin si am intrat intr-o cafenea sa iau micul dejun. Am comandat o cafea si un croissant am savurat micul dejun copios si am decis sa merg inapoi acasa pentru a ma pregăti pentru intalnirea cu directorul de la Big Hit.
Cand sa ies din cafenea dau să deschid usa si din neatenție am lovit un tip înalt cu parul alb in combinatie cu albastru pal si pielea foarte albă si o mască neagră ce ii acoperea jumatate din față.

X: Tu nu vezi pe unde mergi?*nervos*
Eu: Scuze, nu am vrut.*ma aplec sa îi iau foile cazute*
Tipul îmi ia foile din mana si se rasteste la mine:
X: Serios. Tu nu ai altceva de facut înafara sa dai peste oameni*ridicând tonul*
Eu: Mi-am cerut scuze...ce ai vrea sa fac mai mult? Sa iti dau un mini premiu pentru cel mai neatent om din lume?*iritată ca dă vina pe mine*
X: Eu neatent?*pufneste nervos*
Eu: Da, pentru ca unu la mână eu am iesit din cafenea si tu erai afara si doi la mână ar trebui sa fi mai atent pe unde umbli si sa iti asumi vina.
X: Sa îmi asum vina pentru ceva ca nu am facut? Cred ca glumesi.
Eu: Asculta tipule*ma uit urat la tipul din fața mea* chiar nu am niciun chef sa îmi bat capul cu un nesimțit ca tine asa ca mai bine intara in cafenea si vezi-ti se treburile tale.
Dau sa plec, dar tipul mă prinde de mână si mă întoarce ci fața spre el, facandu-ma sa îmi fixez privirea pe ochii lui negrii ca taciunele, care efectiv ma fac sa îmi pierd sirul gandiri.
Eu: Ce mai vrei?
X: Crezi ca după ce m-ai facut de ras o sa scapi asa usor?*îmi da drumul maini*
Eu: Ce?*il priveam confuză*
X: Tu chiar..*e întrerupt de telefonul meu*
Raspund numai decat si apoi observ ca băiatul nu mai e in preajma mea.

Convorbire telefonică:
-Da.
-Iris aleluia ai raspuns.
-Scuze nu cred ca am avut semnal. Ce faci Fahi?
-Bine stau in pat....Tu? Cum e in Coreea? Ti-ai facut  prieteni?
-Ușurel cu intrebarile...sunt bine acum ma îndrept spre casa si ca veni vorba sa mi-am facut un prieten il cheamă Kai e un tip simpatic.
-Uuuuuu Kai....
-Suntem doar prieteni.
-Ok...cum zici tu....
-Sa vezi...*am inceput sa îi povestesc despre tipul peste care am dat*
-Ce nesimțit.
-Da si tot eu sunt de vina.....
-Nu te mai stresa. Ai lucruri mai importante de facut.... cum ar fi intalnirea cu BTS..!!!
-Da...intr-o ora ureaza-mi baftă.
-Baftă!!! Hai ca te las.
-Ok ne mai auzim. Paaaa
-Paaaa.
Convorbire telefonică încheiată.

Perspectiva lui Suga:
Daca nu ar fi fost fanele alea nu as fi lasat-o pe intepata aia plina de tupeu sa scape asa usor....pe bune cine se crede ea, da peste mine si apoi ma mai si ia la rost....se vede ca nu e de pe aici....daca era ma recunoștea si nu se comporta asa cum s-a comportat..

In mintea mea:
Nesuferita. Uuuuuu cineva a fost călcat pe coada.. Taci dracu si tu... Ușurel pantera, nu poți zice ca tipa nu arata bine.  Arată ok. Ok? Tu ai vazut cum arata? E la fel ca alte fete... Ba...are tipa niste forme mama. Ok taci oricum de o mai vad....

Tu mi-ai schimbat viața!Where stories live. Discover now