Ненавист

1.1K 103 13
                                    

*******ГЛЕДНА ТОЧКА ВИКИ******
С Миа се нанесохме в апартамента на момчетата. Бях много против това, но нямах друг избор след нещата, които се случиха. Беше ми много неловко покрай Хоби,а и Миа също не се чувстваше добре заради Куки и Чим.
Седяхме си ей така всички на дивана и гледахме някакъв сериал. Изведнъж Ви се обърна към нас.
-Какво има Тае? - попита го Джин.
-Ами от днешния урок по биология... За размножаването на човеците... Изобщо не го разбрах. Не проумях какво става когато чудовище и човек са заедно? - попита Ви като  малко дете.
-Пфф толкова ли не разбра - изнерви се Шуга естествено в негов стил.
-Когато изрод като човека бъде изчукан от чудовище оплодената яйцеклетка умира. Не може да се слеят гените на човек и чудовище - рече Джънкук студено.
-Оооо...Куки станал си много жесток-погледна го Ви.
-Не случайно ухапах Миа. За да може да си имаме бебе- Джънкук се усмихна перверзно. Изведнъж Миа стана и хвърли по Джънкук стол, но той веднага го хвана с крайчеца на пръстите си.
-Как!? - рече Миа
-Скъпа вампирите имат страхотна сила особено мъжките. Опитай се просто няма да успееш да надвиеш опитен вампир като мен - говореше й през зъби Джънкук. Миа го гледаше с ненавист.
-Ти.... Знаеш ли каква болка ми причини!? Ухапал си ме само и единствено, за да имаш бебе!? Чуваш ли се болен мозък такъв!? - изкрещя му насреща Миа
-Затваряй си устата кучко! - Джънкук стана гневно, а очите му промениха цвета си...

BTS:Vampire diaries pt. 1Where stories live. Discover now